Výkonné hořáky, dobré uspodářání a funkce trouby.
Jeden střední hořák by měl být umístěn vpředu, vzadu by měl být jeden střední a velký. Nesnadná údžba horní lesklé plochy, preferoval bych matnou!
V této cenové skupině dobrý sporák.

Sporák je chválený za jednoduché ovládání, odolné materiály a funkční horkovzduch. Uživatelé oceňují snadnou údržbu litinových roštů a sklokeramické desky. Někteří však zmiňují nižší energetickou třídu a obtížnější údržbu lesklé horní plochy.
Výkonné hořáky, dobré uspodářání a funkce trouby.
V této cenové skupině dobrý sporák.
vypadá super a pracuje tak jak vypadá
Super horkovzduch nikdy jsem nemela a jsem s tim hodne spokojena ,pekny celkovy vzhled
Vzhledově moc hezký
funkčnost zatím nemohu posoudit, jedná se o dárek k vánocům
Sklokeramitacka deska je super, dobre se cisti. Litinovy horni rost je bitelny coz je taky dobry, oproti rostu ktery ma sporak od Mory ktery je slaby a hned se opali a pak se spatne cisti.
Zatim zadne sporak mam kratce
Funguje parádně, ovládání a obsluha je velmi jednoduchá, udržba taktéž.
Zatím žádné, uvidíme v budoucnu, máme ji krátce
Zatím mohu doporučit.
Za tu cenu fakt dobra trouba, material se mi zda celkem kvalitni, vyroba je v cr, stojany se dobre omyvaji, neupli na nich mastnota
nizsi energeticka trida
Masivní stojany,Jednoduché ovládání,Dostatek fuknci,Dobrá cena
Jsme s ním nadmíru spokojení.
Dobrá česká značka za fajn cenu.
vyborná trouba! sporák je stará dobrá plynová klasika, nám tenhle typ vyhovuje asi nejvíce
litinové rošty se čistí perfektně a plechy k troubě navíc jsou super