Sporák Recenze ROMO RCG5010EX

Recenze ROMO RCG5010EX

ROMO RCG5010EX je kombinovaný sporák s plynovou varnou deskou. Je vybavený objemnou troubou 65 l a 10 funkcemi trouby včetně horkovzduchu, rychlého ohřevu, rozmrazovanání a grilu. ROMO RCG 5010 EX se řadí do energetické třídy A. .

belmondo5. listopadu 2024

Dobré funguji.vse ok. Dekuji.

Registrovaný uživatel26. října 2020

Nevhodná na údržbu. Moc funkcí na troubu

Registrovaný uživatel8. října 2018

cena, vyrábí se v ČR, materiál, objem tak akorát

menší úspora energie

Registrovaný uživatel5. října 2018

Instalace probehla v poradku a jednoduse, uz v ni varime a nema to chybu. Mel jsem trochu obavy z nizsi cenove kategorie, ale obavy byly mylne. Za me dobry.

Registrovaný uživatel3. října 2018

Přestože je varná deska na plyn, je udržba velmi snadná a dostanete se opravdu všude. Trouba je z kvalitního tvrdého nerezu, na dvířkách se nedrží otisky prstů. Hořáky a nadstavce jsou z masivní litiny, jde poznat, že jsou kvalitní, jsou i pořádně těžké. =) K troubě nám přidali zdarma 2 plechy a rošt. Za nás supr!!

Někdo může dát přednost sklokeramice kvůli udržbě, ale my jsme zastánci plynových hořáků a trouba se opravdu udržuje lehce.

Super značková trouba za super cenu.