Recenze Rohnson R-2530

Vertikální gril Rohnson R-2530 je skvělým pomocníkem při přípravě kuřete, gyrosu, špízů, ryb a zeleniny. Díky posuvným celoskleněným dvířkům můžete po celou dobu grilování sledovat připravovaný pokrm. Nechybí ani odkapávací miska na přebytečný tuk. Vnitřní prostor o objemu 21 litrů poskytuje využitelnou plochu o rozměrech 35 × 21 cm (v × š).

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 13 recenzí pomocí Seznam AI

Rohnson R-2530 je podle recenzí efektivní gril pro rychlou přípravu masa s křupavou kůrčičkou a dobrým propečením. Uživatelé oceňují jeho výkon a přehlednost díky skleněnému krytu. Zároveň však upozorňují na krátký síťový kabel a některé praktické obtíže při manipulaci a čištění.

• Rychlé grilování masa
  • Křupavá kůrka na kuřeti
  • Dobře propečené maso
  • Krytý sklem pro přehlednost
  • Vhodný pro přípravu různých pokrmů (kuře, gyros, ražniči)
  • Krátký síťový kabel
  • Obava z prasknutí skla při otevření
  • Madlo se musí oddělovat při grilování
  • Složitější způsob pootáčení masa při ořezu
  • Delší čas na čištění

sobin.3920. dubna 2026

Že jsme prvni ve vsi kdo to má

Ze se s nama nikdo nebaví

Nam to nevadí, my se budem stejně stěhovat

roman.pokec9. dubna 2024

Dělá se to samo. Za ty prachy spokojenost. Nacpal jsem tam 4kg masa a ještě by tam vlezlo. Měl jsem to koupit už dřív.

Madlo se musí oddělávat jinak se rozpustí ale to je maličkost. Velmi krátký kabel nemá ani metr . Čištění cca 30 min ale stalo to za to . Složitější způsob pootáčení masa při ořezu. Doporučuji přikoupit nebo vyrobit lopatku na ořez . Je to docela opruz při ořezu to padá všude jen né na talířek.

marunasvobodova18. března 2024

Je vynikající ,už ho mají příbuzní roky a dali jsme na jejich doporučení a jsme spokojeni

Registrovaný uživatel31. ledna 2023

Rychlost ohřevu, kuřátko má křupavou kurčičku

Mám strach že sklo které se při otevření dostává těsně před rozpálenou spirálu ,tak že praskne,tak při potírání masa vypínám spirálu,nikde v návodu jsem se nedočet zda takovou teplotu vydrží a nepraskne,v návodu je uvedeno že záruka na sklo není

Registrovaný uživatel19. ledna 2023

Vypadá dobře, zítra vyzkoušíme:)

Registrovaný uživatel16. ledna 2023

Fantasticky ugriluje maso . FAKT !!!

Registrovaný uživatel8. ledna 2023

Dělali jsme kuře, špízy i gyros, vše pěkně měkoučké

Registrovaný uživatel30. ledna 2022

Cena Velikost Výkon

Poměr cena kvalita úžasný

Registrovaný uživatel21. ledna 2022

Dělali jsme gyros perfektní

Registrovaný uživatel6. srpna 2021

Super mašina.kuře, gyros, ražniči-bez chyby.

Registrovaný uživatel24. července 2021

Máte to postavené na stole a krásně se díváte, jak se masíčko peče.

Nechápu, proč je u tohoto produktu tak krátký síťový kabel.

V podstatě je to taková pečící trouba na stojato. Větší kuře se musíte naučit správně napichovat, jinak vám bude drhnout o stěny a za cca 50 min. je pěkně měkoučké. Opékáte-li křidélka nebo stehýnka, je lepší dávat mezi kousky masa mezeru kvůli propečení, jinak z venku to je sice hotové ale uvnitř nedopečené. Kebab jsme ještě nedělali, tak ten nehodnotím. Závěrem: Doporučuji jako něco jiného při opékání, ale vůni po ohýnku tady nehledejte.

Registrovaný uživatel9. července 2021

Je dobré, že je krytý sklem.

Krátká elektrická šnůra

Za mě super...

Registrovaný uživatel10. června 2021

Kuřátko je rychle ugrilované , otázka 30-40 minut. Takže klady jsou že šetří hodně času a maso není tučné, jelikož všechen tuk kape do misky.