skvělé uskladnení mpeu léto-zima

skvělé uskladnení mpeu léto-zima
parametry které jsem hledal za slušnou cenu
výborný výrobek za dobrou cenu
zřejmě správně rozpozná baterii , nastaví napětí, proud.
ne zrovna ideální svorky
Nabíjí zřejmě správně. Manuální nastavení modu se mi nedaří , automatické nastavení ale funguje.
Malý ,jednoduché ovládání, skladný. V autě moc místa nezabírá.
výborný produkt
Myslím, že už bylo zboží použito. Chyběl šroubek, vrchní část byla bez ochranné fólie, displej je poškrábaný
Jsem z výrobkem spokojen
dobrá koupě
Koupen na doporučení. Parametry a funkčnost stejná jako dražší konkurence. Používán na dobíjení Aku malotraktoru, motorového kolečka i automobolu.
ZObazuje stav nabtí v celém průběhu nabíjení
Praktická a užitečná dílenská pomůcka.Do kaŽDÉ GARÁŽE.
Spolehlivá, jednoduché ovládaní.
snadná manipulace, ve své kategorii velmi dobrý poměr ceny a výkonu ( existují i nabíječky stejné konstrukce , jsou však o pěkných pár stokorun dražší ) , světelná indikace napětí a nabití akumulátoru
na obalu je napsáno, že je na všechny typy baterií, v příručce je ale napsáno, že je pouze pro olověné akumulátorové baterie
pracuje jak má, stará se o baterie ve všech autech rodiny ( celkem 4 auta ), poradí si s ní i synova přítelkyně, takže mohu nabíječku vřele doporučit jak všem motoristům, tak i motoristkám.
Nic, moc, nefunguje.
Nefunguje
Jednoduchá obsluha, rychle nabíjí, příznivá cena.
Za tu cenu super.
Koupeno na nabíjení baterií do moto.
Funguje spolehlivě. Po nabití měřeno zátěžákem a vše ok.
Dobrý poměr cena: kvalita.
Zatím nevyzkoušeno
Malá velikost výkonné dobíjení
V kategorii není výhodnější nabíječka.
nevím dal jsem jako dárek
Použil jsem zatím jen jednou a v pohodě
Trochu tvrdší kabely. Uvidím v zimě
Za tu cenu dobrý
Tuhé kabely