Kultivátor Recenze Riwall RPT 6060

Recenze Riwall RPT 6060

Kultivátor Riwall RPT 6060 s benzínovým motorem o výkonu 5,4 kW je pomocník pro střední až velké zahrady, zeleninové záhony, předzahrádky apod. Kompaktní a díky transportnímu kolečku snadno ovladatelný a přemístitelný mimo záhony. Ušetří spoustu času a tvrdé práce při přípravě záhonu. Regulace záběru 40 cm nebo 60 cm s boční ochranou záhonů.

Ladislav Prokop14. května 2025

dobrý pracant

Ač ho mám 5let nelze už objednat náhradní převodovku, již se nedodává . Je to Čína.

Koupi si od jiné firmy a ptát se na náhradní díly jak je mají zabezpečené.

Registrovaný uživatel10. května 2024

funguje veľmi dobre, pekný zvuk motora

Registrovaný uživatel21. listopadu 2023

Zboží jsem si vybral po zkušenostech s předchozím typem. Proti předchozímu typu došlo ke zlepšení při kypření těžké půdy.

Uchycení předního pojezdového kolečka se mi jeví poddimenzované, zkušenost z předchozího typu.

Rotavátor splnil mé očekávání k účelu, pro který jsem ho pořizoval.

Registrovaný uživatel20. března 2023

Poměr cena výkon Chytá se i v těžkých jílovitých půdách.

Chce to fortel a trochu síly v rukou, abyste stroj ukočírovali i na nejvyšší výkon v jílovité půdě..

Registrovaný uživatel26. dubna 2022

Jen spokojenost, škoda že se používá 2x ročně

Registrovaný uživatel3. března 2021

síla,cena

nesprávně zmontovaný - chybějící šroub, špatné šrouby- nelze dotáhnout,

nelze přece dodávat stroj s nesprávnou, resp. nedostatečnou montáží + nesprávnými součástkami. Budu reklamovat.