Kultivátor Recenze Riwall RPT 4040

Recenze Riwall RPT 4040

Benzínový kultivátor s motorem B&S o výkonu 3 kW. Pracovní záběr 40 cm a hloubka záběru až 30 cm. Nože o průměru 30 cm. Riwall RPT 4040 kultivátor s benzinovým motorem, výkonný motor 4 hp, velká nádrž, snadné startování, ergonomická rukojeť, nastavení hloubky kultivace až do 30 cm, speciální tvar nožů pro důkladné rozmělnění zeminy, možnost práce na svahu skloněném až 10 stupňů, výborná…

Registrovaný uživatel25. října 2023

Přimontujete rukojete. Dolejete olej benzín a prostě fungujete. Startování naprosto bez problému. Robustní konstrukce. Pokud začínáte s totálním drništěm, které potřebujete přetvořit v černý uhor, tak jako já, tak to chce docela sílu mašinu udržet. Tenhle stroj má síly dost takřka na vše co potřebujete. K tomu ale pak potřebujety dost síly i vy.

Rychle a spolehlive doručení. Doporučuji jak produkt tak obchod Jarabak.cz

Registrovaný uživatel9. října 2023

pracuje velmi dobře

Registrovaný uživatel9. října 2022

Jsem spokojený. Po elektrickém kultivátoru je to jiná liga. Slušný výkon.

Za průměrnou cenu velmi dobrý pracant.

Registrovaný uživatel19. května 2022

jednoduchost

Nejdou nože rozdělit na jeden po každé straně, tzn, že normálně je šířka 40 cm,/ 2 nože po každé straně/ ale na provorávání brambor t.j. široké. Nebo zda by byla možnost dokoupení.

Nebo jestli by nebyla možnost dokoupení dvou nožů pokaždé straně, jak je v originálním balení, kolik by to stálo? Doma bych si tu jednu sadu upravil na jeden a jeden nůž po každé straně na projíždění brambor a jednu sadu bych si nechal na rotavátorování.

Registrovaný uživatel22. září 2021

Vybral jsem dle recenzí k práci na menší zahradě. Stroj je vyroben ze solidního materiálu, Po doplnění provozních kapalin pracoval ihned bez problémů. Splnil moje očekávání. Poradil si i s tvrdší zeminou.

Registrovaný uživatel4. června 2021

Stroj je docela dobrý, ale bohužel mám ho od jiné firmy .Svářečky sice psali, že je na skladě, tak jsem ho zaplatil, ale další den volali, že ho nemají. Následně týden vraceli peníze a já si ho musel objednat jinde. Škoda.

Registrovaný uživatel27. května 2021

tichý chod, zvládne i rozrýt trávník a udělat z něj políčko, kdo jednou ryl trávník ocení tohoto pomocníka

jako každy kultivátor tohoto typu chce to trochu cviku a síly

Za mne super, dokáže v rytí nahradit statného kance

Registrovaný uživatel15. května 2021

Zadne... nemuzu posoudit

Registrovaný uživatel12. dubna 2021

manipulace s ním je pohodlná, hmotnost přiměřená vhodné pro lehké až středně těžké půdy. Do těžkých moc není.

Registrovaný uživatel14. listopadu 2020

Výkonný. Spíše na malé rovnější plochy a je potřeba trochu síly na udržení.

Celkově mohu doporučit.

Registrovaný uživatel18. října 2019

na malou zahradu v pohodě, má dost síly a variabilní nastavitelnost hloubky pomocí kolečka

pro seřízení plynového lanka je potřeba trochu kutilství

pro své účely hodnotím kladně