skvělá hra

skvělá hra
Jednoducha pravidla
Silne navikove :D
Super hra, velká variabilita, někdy docela potrápí mozkové závity. Za mě velké plus - dá se hrát i ve dvou. Počítání je někdy složitější, ale je to hodně o cviku. Určitě bych se tím nenechal odradit. Úplně v nejhorším se dá použít aplikace v telefonu, u nás zatím nebyla potřeba.
S nad jen velikost krabičky. Ale to bude trápit jen ty, kdo mají už velké množství her a horko těžko pro ně hledají nová místa v přeplněných policích :-)
Tuhle karetku určitě doporučuji.
Jednoduché a přitom spoustu možností. Je zábavné i jako dvojkovka.
Parádní hra, úplně jsme tomu propadli a hrajem skoro furt.
Rychle rozdáno. Geniální i ve dvou a to pozor, protože se píše, že hra je až od tří hráčů. To není pravda. Je to "pouze" 53 karet ke hře. Hrajeme momentálně každou volnou chvilku. A co je na tom úžasné?! Hra je to taktická, přemýšlivá. A jelikož se ve hře tvoří komba, je to opravdu hodně taktická hra, kdy se musí promýšlet, kterou kartu nechat a kterou odložit. Existuje aplikace zdarma na "google play" - jmenuje se
"WizKids Games Companion"
a ta funguje k počítání karet. Sice je apka anglicky, ale díky obrázkům na kartách, je to absolutně snadné. Absolutně tedy doporučuji.
Nemám žádný. Snad jen špatné info o počtu hráčů. Hra je už od dvou a né od tří, jak se píše na krabici.
Doporučuji všem hráčům i hráčkám.
Hra je famózní. Úplně. Ale pro nás jen díky tomu, že jsme si stáhli appku na vyhodnocování karet.
Bez appky to jde, ale s appkou je to výborný a v klidu.
Super hra.
Sem tam nějaká karta v určitým ohledu nesrozumitelná ve spojení s druhými kartami.
Hra je to vynikající.
Jednoduché