Desková hra Recenze REXhry Palírna

Recenze REXhry Palírna

Palírna je hra, ve které bude vaším cílem pálit různé druhy alkoholu. Každý z hráčů se v ní stane majitelem palírny, kterou může v průběhu hry zvelebovat. Herní mechanismy jsou postavené na získávání různých surovin a pokoušení štěstí. Body hráči mohou získat jak za pálení, tak za prodej vytvořených lihovin.

Registrovaný uživatel26. června 2023

Super hra Relativně jednoduchá na vysvětlení Dá se hrát i se začátečníky, ale rozhodně si ji užijí pokročilí hráči

Registrovaný uživatel14. května 2023

Po dvou hrách ve dvou hodnotím hru velice kladně. Pravidlově nic těžkého, rychle odehráno (první hra trvala déle než člověk všechno tak nějak dostane do ruky, ale druhá odehraná za hodinu). Ve hře je celkem velký podíl náhody a hru bych zařadil spíše do kategorie rodinných her. Vypadá krásně, téma je z ní cítit a za zmínku stojí i super insert.

Po dvou partiích si moc nedokážu představit že bych to hrál v plném počtu hráčů. Pro někoho může být právě větší podíl náhody zápor, mě osobně to nevadí, protože hru považuji spíše za oddechovou :-)

Závěrem hru doporučuji všem kteří si chtějí užít fajn večer s rodinou nebo přáteli. Kdo má rád počítání a hutnější euro ať se podívá raději po nečem jiném, každopádně u nás už má svoje místo v Kallaxu.