Těžištěm evropské deskovkové kultury jsou převážně milé rodinné hry, s nekofliktním téma a jednoduché na pochopení. Takový je i Malý princ: Udělej mi planetu dua zvučných jmen Antoine Bauza a Bruno Cathala.
Více naHlavní obsah stránky

Recenze Rexhry Malý princ Udělej mi planetu
Když má někdo rád květinu, jedinou svého druhu na milionech a milionech hvězd, stačí mu ke štěstí, když se na ty hvězdy dívá. A řekne si: Tam někde, je má květina… Ale když sežere beránek květinu, bude to, jako by najednou všechny hvězdy pohasly! A to není důležité? Věřte Malému princi, že květiny jsou velmi důležité. Věděl to i Antoine de Saint-Exupéry, když psal jednu z nejlepších a nejpopulárnějších knih všech dob. Malý princ, jednoduchý a přitom velmi hluboký příběh, který si zamilovaly miliony lidí. Loni slavilo jeho dobrodružství sedmdesáté narozeniny, ale u nás se stane jeho rokem až 2014. Konečně vyšel dotisk dlouho očekávané obrazové knihy a teď ještě desková hra Malý princ: Udělej mi planetu!
Více na