Desková hra Recenze Rexhry Malá velká království

Recenze Rexhry Malá velká království

Malá velká království je fantasy strategická hra. Ujmete se jednoho ze 13 unikátních fantastických národů a budete hospodařit se zdroji, budovat, objevovat a obsazovat území, zkoumat, uzavírat dohody a v neposlední řadě také bojovat. V malé krabičce se skrývá překvapivě mnoho strategické zábavy nahuštěné do velmi příznivé hrací doby. Na své si přijdou jak zkušení hráči, tak nováčci, protože hra…

Registrovaný uživatel27. května 2021

Malá velká hra, pro všechny panovníky a vládce.

Trochu složitější pravidla na pochopení

Registrovaný uživatel8. února 2021

Skvělá kompaktní hra za rozumnou cenu, avšak se všemi kvalitami , které mají hry ve velkých krabicích. Ve hře je spousta možností taktiky - získávání bodů z karty hradů, úrovní magie, počtu použitých postav a pochopitelně boje se spoluhráčem. Vyzkoušeno ve 2 hráčích.

Nenašly se.

Výborná skladná hra za dobrou cenu. Doporučuji

Registrovaný uživatel10. června 2020

Tak tohle je malinká hra velkého formátu. Neměl jsem s kým hrát, tak jsme ji dali synovi. Ten se jí s manželkou naučil a vychválil ji. Tak jsme si ji zahráli společně ve čtyřech a hru jsme si znova koupili.

Náš "malej" říkal, že ve dvou je to perfektní, ale ve více hráčích ho to bavilo ještě více a je to prý úplně jiné. Ne lepší, ale jiné, stejně dobré.

Registrovaný uživatel1. ledna 2020

Nemáme rádi velké hry, které trvají přes hodinu. Kvůli době hraní. Malá velká království je ale ohromně velká hra ve své maličkosti. Úplně ji zbožňuji díky tomu, že je strategická a netrvá dlouho.

Super, pecka, paráda.