Velice variabilni hra, krasna grafika, zajímavá zápletka / princip hry
První nastudovani pravidel je docela sila, ale kdo vytrva, tomu se hra odmeni...

Velice variabilni hra, krasna grafika, zajímavá zápletka / princip hry
Návod hry je tištěný na krásném křídovém papíře vč. archaického překladu z angličtiny a básní...
...ale ani po hodině studování jsme se nedozvěděli zakladní postup hry a kolik karet vlastně zůstává u hráče v ruce či v jakémsi virtuálním městě.
Hra Divukraj měla být potěšením pro děti na Vánoce a byla spíše zklamáním. Možná po pár hodinách pochopí systém, každopádně překlad návodu a pranázvy nenadchnul.
Perfektní a rychlá komunikace. Vřele doporučuji.
Supér hra
krásné zpracování, zábavná
Hra je super. Zatím jsme hráli cca 5-6x a nevypadá, že by nás měla v nejbližší době omrzet - v závislosti na tažených kartách to zatím byl skoro pokaždé úplně jiný zážitek.
Provedení je kvalitní, kartičky mají příjemný povrch a všechno působí dobrým, bytelným dojmem.
Strom je jen příjemným zpestřením, lze hrát i bez něj.
Rozhodně jsme rádi, že jsme si hru pořídili :)
Zpočátku nás trochu mátla jednotlivá roční období - nebylo nám hned jasné, kolik kol hra má a ve kterém se zrovna nacházíme. Ale pak jsme se zorientovali :)
je to dárek
krásně graficky zpracováno (karty i hrací plocha)
strom se časem opotřebuje a roztřepí se a nejde zasouvat do sebe
Příjemná lehce strategická hra s krásnou grafikou a velkým obsahem balení
Pokud uvažujete nad hrou pro sebe sama nebo pro rodinu, klidně bych to zkusil
Skvělá zábavná hra pro 1-4 hráče :-)
Rychlé doručení
Lepší cena než konkurence
Velmi dobře provedená, zajímavá.
Hrajeme ji často, což mluví za vše.
Úžasný svět, ve kterém se hra odehrává
Stylizace/vizuál
Zpracování a design karet i celého herního plánu a surovin
Znovuhratelnost
Herní mechaniky sbírání surovin, stavba města a přecházení do jiných ročních období
Komplexnost celé hry
Složitější na vysvětlení
Opravdu drahé rozšíření Perlova, které bohužel za skoro stejnou cenu jako základní hra nenabízí tolik nového
Nádherné ilustrace, skvěle propracované, zábavná hra i ve dvou
Zabírá hodně času, návyková
Hra je zábavná a neustále ukazuje nové způsoby, takže jentak nudit vás nezačne.
Určitě pořídíme i rozšíření Perlavy.
Vizuál je snový a dokáže vás vtáhnout do pohádkové říše kouzelných tvorů.
Záporem pro mě je cena dalších rozšíření, vzhledem k tomu, že dvě z nich hru rozšíří jen o pár karet.
Pak je tu i pár nedomyšlených pravidel a nedovysvětlených schopností, které vás nutí se ptát jestli hru hrajete správně.
Za mě je to jedna z nejlepších investic za poslední rok, dala nám už spoustu hodin zábavy a věřím, že nám poskytne ještě víc.
Nádherně zpracovaná hra. Hodně rozšíření. Srozumitelná pravidla. Nejlepší hra za dlouho dobu.
Nejlepší hra za dlouhou dobu.
Krasne zpracovani, zajimavy engine building
Ve dvou hracich se moc neobmenuji karty
Ještě nám žádný nedorazil, ani nevyšel a už se ptáte na recenzi? Hrůza....
Pěkná grafika
Super hra
Perfektně udělané suroviny (dřevo, smůla, bobule, kámen )
Každá hra je jiná
Chtělo by to kvalitnější karton (hrací deska)
Jedna z momentálně nejvíce populárních her v deskosvětě. Určitě za ty peníze stojí.
Naprosto úžasná lokalizace. Stavba lesní říše zvířátek. Krásné a roztomilé.
Krásná grafická výprava a vymazlený hrací plán!
Složitější pravidla na vysvětlení.
Zatím jsme hráli jen 2x, ale věřím, že s prohloubením znalostí pravidel se bude hrát moc dobře.