Šampon Recenze Revalid Triple Active Shampoo DS

Recenze Revalid Triple Active Shampoo DS

Název: Revalid Triple Active Shampoo DS Výrobce: Revalid Objem: 150 ml (balení 1+1 ZDARMA) Revalid Triple Active Shampoo DS je speciálně navržený šampon určený pro péči o pokožku hlavy se sklonem k seboroické dermatitidě a závažným stavům lupů. Jeho složení je zaměřeno na řešení příčin vzniku těchto problémů a poskytuje dlouhotrvající úlevu. Ultra jemné čistící složení tohoto šamponu…

v.koudy13. listopadu 2025

Velice dobrý šampón.

Registrovaný uživatel12. srpna 2024

Šampon mi byl doporučen mojí dermatoložkou, abych jej střídal s s vichy dercos. Šampon je mnohem dražší a mnohem hůř myje vlasy. Vůbec nepění a nechává mastný pocit po umytí vlasů. Určitě nedoporučuji.

Registrovaný uživatel22. března 2024

U mě nefungoval, projevil se spíše negativně.

Revalid slibuje výrazné omezení lupů a snížení svědivosti kůže, v mém případě se projevilo zcela opačně, tedy mnohem výraznější tvorbou lupů a nepříjemnou svědivostí. Po týdnu používání jsem ho musel nahradit jiným šamponem. Je to asi hodně individuální, ale pro mě velké zklamání.

ludmila4. března 2024

Produkt byl vybrán na základě reklamy. Šampon používám 2 x týdně. Zklidňuje pokožku hlavy.

ol.koubek5. února 2024

Skvělé výsledky při odstranění lupů.Vybral jsem ho jako novinku firmy Revalid. Požívám ho 2 - 3x týdně.