VR brýle Recenze Retrak VR Headset Utopia 360

Recenze Retrak VR Headset Utopia 360

Brýle pro virtuální realitu ReTrak VR Headset Utopia 360 jsou dostupnou branou pro vstup do pohlcujícího světa virtuální reality. Brýle ReTrak vynikají velmi přijatelnou cenou, přesto nabízí potřebný komfort a splňují nároky na kvalitu optických prvků. Vstupte do světa virtuální reality s brýlemi značky ReTrak a vaším chytrým telefonem. Virtuální realita nebyla nikdy tak dostupná jako nyní.

2 recenze

Registrovaný uživatel19. února 2020

Klamave obrazky tim myslím ze jsem si ho objednával kvuly ovladači a sluchatkam co jsou na obrazku.... Je to celkem vycurana fotka 50procent lidi se chytne uecite bude nekde chytre male pismo o tom jak foto je pouze ilustracni.... Proste vycuranej tah od autora

Na fotografiii je sada sluchatka ovladac a brýle trochu mi to zavani vydelavanim na nepozornosti ja se nachytal nikde neni psano pouze ilustracni foto

Registrovaný uživatel16. ledna 2020

Na fotce jsou vr brýle se sluchátky a ovladačem,ale po objednání zboží mi bylo dodáno pouze vr brýle. Obrázek zboží je dost zavádějící.