elektrický obojek Recenze Reedog Q20

Recenze Reedog Q20

Protištěkací obojek Reedog Q20 s jednoduchým ovládáním využívá pro korekci štěkání zvuk, vibrace a impulzy, které je možné použít pro střední a velká plemena psů od 15 kg. Citlivost na štěkání lze nastavit v pěti úrovních, takže si sami určíte, jaká intenzita štěkotu přesahuje hranici vaší tolerance. Zařízení je dobíjecí a nabízí dva tréninkové režimy.

kubikovaandy8710. února 2026

Pes přestal doma štěkat po prvním upozornění obojku

dankovamonika28. února 2025

Pořád nefunguje

dea199316. prosince 2024

Funguje pes už po týdnu zjístil že nadměrné štěkání ve 4 ráno není žádané a po chvilce přestane Dokonce když mu obojek zapínáme tak chvilku kňučí protože ví že mu při vyšším a delším štěkání dá jasně najevo že to nesmí Obojek jsme pořídili kvůli sousedům máme vlčáka (45) a když začne štěkat je to opravdu dost slyšet a sousedé si ztěžovali, jelikož máme psa po babičce a opravdu ho nedám do útulku protože více a hlasitěji štěká tak je obojek pro nás ideální řešení

Doporučuji všem, kteří řeší podobný problém

pchudoba228. prosince 2024

Funguje tak jak má a pejsek si rychle uvědomil že v určitých situacích se štěkání nevyplácí