Šampon Recenze Redken Extreme šampon

Recenze Redken Extreme šampon

Posilující šampon REDKEN Extreme poskytuje komplexní péči o vlasy. Šampon vyniká svou kvalitou a obsahuje posilující protein, ceramidy a lipidy pro vnitřní sílu vlasu, posílení kutikuly a ochrany povrchu vlasu. Hydratující glycerin a provitamin zvyšuje lesk vlasů. REDKEN Extreme Shampoo šetrně čistí, hydratuje vlasy i vlasovou pokožku, odstraňuje zbytky stylingu a zanechává vlasy silnější a…

Registrovaný uživatel6. listopadu 2023

Příjemný, krémový. Jsem velmi spokojená.

Registrovaný uživatel15. října 2022

po létě potřebujeme výživnější šampon Redken používám již 20 let. Hlavu si myji minimálně každý druhý den

Varianta 1000 ml
Registrovaný uživatel16. dubna 2022

Jediný připravek, který mi opravdu pomáhá. Mám jemné vlasy a všechny ostatní šampony a kondicionery mé vlasy zatěžovaly. Tento kondicioner je lehký a hned po nanešení mi vlasy obalí a okamžitě se dají rozčesat. Není krémovitý, spíše jakoby vodový. Opravdu exkluzivní!

Registrovaný uživatel30. března 2022

Vlasy jsou po umytí pevnější,zcelené,po delším užívání i s condicionerem jsou poničené vlasy kvalitnější a zdravější.Kupuji dlouhodobě.

Registrovaný uživatel20. dubna 2021

Po použití zdravšie vlasy, väčší objem.

Registrovaný uživatel15. dubna 2021

Po použití tohoto šamponu jsou vlasy na pohled silnější a tudíž účes bohatší.

Registrovaný uživatel4. června 2020

Kupuji pravidelně, pro mě to je nejlepší šampon na jemné blond vlasy. Krásně voní.

Registrovaný uživatel13. května 2019

Skvělá vůně, každé mytí vlasů z toho mám radost. Dobře pění.

Registrovaný uživatel21. března 2018

Ze začátku super, vlasy byly krásné jemné, vypadaly zdravě.

Bohužel mi takovy efekt s vlasy šampon dělal jen par dni, poté mi přišel jako běžný drogerkový šampón.

Nemohu doporučit, za tu cenu bych čekala více.