Recenze Rebel Active RBA-1001

Elektrický běžecký pás Rebel Active RBA-1001 je vhodný jak pro zkušené běžce, tak pro začátečníky. Tento pás nabízí možnost pravidelného tréninku v pohodlí domova, nezávisle na počasí. Jednou z hlavních výhod tohoto běžeckého pásu je přehledný LCD displej, který umožňuje sledovat klíčové tréninkové parametry. Displej zobrazuje údaje o hladině tělesného tuku, čase, rychlosti, vzdálenosti a…

pfillingerova25. února 2026

super na domácí použití doporučuji

sladek0421. února 2026

Jednoduchý

Hana Vadlejchová18. února 2026

Dnes postaven zatím nevím.Ale chtěla jsem madla,a jednoduchá montáž i obsluha

Není český návod.

Jinak 7 léta vnučka mě tam nechce pustit jede jako drak.

marthorinek16. února 2026

Není český návod.

strakovalenca8. února 2026

Kvalitní, stabilní pás, do menšího bytu vyhovující velikost

Menší plocha na běh, nepodsvícený displej

Za uvedenou cenu kvalitní pás,který je pro mé potřeby zcela dostačující. Výhoda různých nastavení, zátěže, sklonu a měření tepu, spálených kalorií, vzdálenost..

bretbar21. ledna 2026

Zboží je v pořádku, kvalita a konstrukce běžeckého pásu odpovídá požadavkům. Komfort běhu i tlumení nárazů během používání hodnotím kladně.

Obchod doporučuji

mirkakopecka19. ledna 2026

Vše v pořádku spokojenost

polaskova.lenka111. listopadu 2025

Na domácí cvičení je super

Václav17. prosince 2024

Pro starší lidi, výborný. Rychlost od 0,8 km/h se dá přidávat po 1 desetině, což je vynikající a bezpečné. Snad chvíli vydrží. Jó,chci dodat, že rychlost můžete měnit přímo na rukojeti. Bezpečné!!!

Chybí návod v češtině. Jde hlavně o údržbu (mazání aj)