Koupili jsme 4ks a všichni obdarovaní jsou nadšeni!Jednoduchá hra pro rodinu i kamarády,naučná,kde se děti učí i spolupracovat a pomáhat si navzájem a všichni mají radost z výhry

Hru jsem si objednala na základě doporučení. Je velmi zajímavá, děti se při ní i něco naučí.
Pěkná hra, zajímavá, doporučuji
zábavná hra s jednoduchými pravidly
Bezva hra, rychlejší varianta Jízdenky prosím
Velice návyková ;-), nedá se od ní odtrhnout. A to jsme se ještě nedostaly k doplňkovým kartám.
Super zábava pro celou rodinu, jednoduchá pravidla
Hrajeme vždy, když se sejde širší rodina
Super hra, doporuřuji
Trans Ameriku jsme znali již dříve, chtěli jsme i hru s Evropskými městy - kromě hraní se děti trochu zorientují (i když je plán upraven). Baví to celou rodinu od nejmenších (těm barevně vyznačíme vylosovaná města a trochu jim pomůžeme), skládání kolejí je baví.
Potěšilo mě, že z druhé strany hracího plánu Trans Evropaje hra Trans Amerika. Jsou to tedy dvě hry za jednu cenu. Děti to baví.
Krásná strategická hra
Dítě musí umět číst
Zábavná hra, při níž děti spolupracují. Hrajeme ji často. Má dvě varianty (Evropa, Amerika) a ještě rozšíření.
Doporučujeme!
- rychlé, jednoduché. Pochopí i malé děti. Doporučuji.
všechny
Příjemná pohodovka.
Hra trvá déle.
Původní verze byla lepší, je to jiná mapa Evropy.
Krásná a zábavná hra.