Pamlsek pro psa Recenze Rasco Adventní kalendář pro psy 120 g

Recenze Rasco Adventní kalendář pro psy 120 g

Adventní kalendář pro dospělé psy plný chutných masových pochoutek. Připravte se na magický adventní čas s naším adventním kalendářem pro dospělé psy! Každý den před Vánoci může váš pejsek objevit lahodné masové pochoutky, které mu zaručeně přinesou radost. Tento kalendář je dokonalým způsobem, jak udělat svému psímu příteli Vánoce nezapomenutelnými a plnými šťastných okamžiků.

Registrovaný uživatel13. prosince 2024

Boží,pejsek má radost a pamlsky chutnaj:)

andy.118. prosince 2024

Chutnají všem mazličkum

Anna Němčeková3. prosince 2023

Rasco Premium kupujeme běžně jako pamlsky.

Obrázek je starý evidentně. Neodpovídá. Kupovala jsem dva. Jeden byl rozlepený a pamlsky v tom byly rozlítané, nutno vyndat a porovnat. Druhý byl neporušen, ale hned v prvním políčku chyběl pamlsek, což je mi záhadou.

Měl by se dávat pozor na stav zboží před odesláním. A výrobce by měl promyslet, zda to nedělat lépe, není to komfortní. Opětovná inspirace u lidských čokoládových by možná prospěla. I za cenu toho, že by obal byl dražší o pár korun...

Registrovaný uživatel10. prosince 2021

Vůbec nefungují adventní okénka, uvnitř jsou rozházené pochoutky. V některém otvoru nenajdete nic, v druhém třeba dva. Každý pamlsek, která by měl být na jeden den, je důkladně zabalený. Vzhledem k zatavení a mini velikosti pamlsku, je velký problém to rozbalit. Vůbec není vhodné pro větší nebo velká plemena. Psi k velikosti dobroty ani nepocítí chuť.

Místo kalendáře doporučuji koupit raději sáčky s pamlsky. Za tuto cenu jich bude několik a v dobré kvalitě. Já koupila tři a ve všech je to stejné. Tady platíte jen obal a svoje nervy s rozbalováním mini pamlsku. Stejně nelze použít jako adventní kalendář, přihrádky nedrží a uvnitř jsou lítací pochoutky. Nakonec budete muset kompletně rozbalit, vyndat z krabice. Jen pracně rozbalovat zatavení a vybírat pamlsek podle své volby.