Recenze Rapture Aspis RPT-GMSB3370RB černá

Myš je navržena pro náročné uživatele, kteří hledají vysokou přesnost a přizpůsobitelnost. V černém provedení nabízí bezdrátové připojení, které zajišťuje volnost pohybu bez omezení kabely. Optický senzor Pixart PAW3370 zaručuje přesné sledování pohybu s rozlišením až 19000 DPI, odezvou 1 ms a akcelerací 50G, což zaručuje plynulé a rychlé reakce při hraní her nebo práci. Hmotnost myši je 73…

krskovamarta20. března 2026

Lehká, krásné barevné podsvícení, dva druhy krytu

Registrovaný uživatel20. února 2026

Ľahká Dobre sa používa aj s káblom Batéria

RGB sa prepne pri pohybe myši ale ja ho nepoužívam

navratil12419. února 2026

bezdrátová i kabelová při používání bez drátu jsem nezaznamenal zvýšenou latenci dlouho vydrží na baterii

indikátor nabité baterie je orientační, píše třeba 80% a za chvilku bliká, že je vybitá

vydrží na baterii cca 10 dní při používání s podsvícením tak 2-3h denně. Pak se nabíjí asi 2h

sefcik.mir11. února 2026

v dané cenové lize , super.

matejherzina5. ledna 2026

Kvalita, software, vzhled a prostě skoro všechno

Ten 2. Nástavec bez děr (vyplněný) když mám na myši tak dělá takový přeskakující zvuk když s ní klikám takže to je takový rušiví a nepříjemný ale ten nástavec s dírami je v pohodě normální

Doporučuji, myš je dobrá i dost levná takže poměr cena výkon je good