dárek pro vnučku

dárek pro vnučku
prostě vše ok
Vypadá hezky, ale zatím nevyzkoušeno. Je to dárek pod stromeček.
Vypadá pěkně
Děti baví hrát si na veterináře
Zatím vše v pořádku kočička je roztomilá a funguje jak má.
hraje kdy se jí zlíbí.
Už bych nekoupila
Dárek pro vnučku.
Roztomilá a zábavná
Příjemná na dotek
Strojek není skoro cítit
Zvuky nejsou přehnané
Roztomilá
Syn 3 roky miluje kočky a tuto nechce pustit z ruky. Na spaní vypínáme zvuky, aby ho nebudila. Velmi povedená.
Kočka se sama nevypne ..pokud nechci aby po pohlazení mnoukala, tak se musí rozlepit a strojek vypnout
Za tak vysokou cenu pes pouze štěká. Což opravdu dle mého není dostačující. Navíc už při zkoušení v obchodě se začal dost zasekávat. Nakonec jsem raději nekoupila.
Moc hezký ale dcera dostane až od Ježíška.
Je roztomilý a dělá vše,co je psáno v popisku..snažila jsem se sehnat pejska co nejlevněji..ale ve dvou obchodech už je vyprodaný..nevadí ,jsem ráda,že jsem jej koupila v tomto obchodě..a dokonce s baterkami..takže po přeprave jsem jej mohla hned dotykem zkontrolovat a ne se dívat,jaké baterie do něj koupit..
zatím pejsek funguje,nevím o žádných záporech..
Jsem spokojená..pěkné zboží...
krásná hračka, vnučka je s ní moc spokojená
Úžasná hračka kterou milují i dospělí a hlavně děti kteří mají rádi zvířátka a rádi se o ně starají.
Nádherná.
Příjemný heboučký plyš.
Celkem příjemně mňouká.
Jemně hýbe hlavou a ocasem, působí to přirozeně.
Doporučuji, dcerka je nadšená.
Fungoval pouhých 5 minut. Vnučka je velmi zklamaná.
Líbí se mi, že učí dítě pečovat o zvířátko. Zejména dítě, kterému rodiče nepovolí živé zvíře.
Objednaný produkt neplní všechny avízované funkce, bude nutno ho reklamovat. Trochu zklamání.
dcera si ho vybrala
Byla nadšená.