40 %, 0,7 l, země původu Mauricius, limitovaná edice, karibskýCílem Jiřího Ragana bylo vytvořit destilát na bázi rumu, kterému bude dominovat jemnost a barevnost chuti. Nápoj je určený především těm, kdo neholdují většině klasických rumů, ale preferují jemnější a sladší chutě.
Cílem Jiřího Ragana bylo vytvořit destilát na bázi rumu, kterému bude dominovat jemnost a barevnost chuti. Nápoj je určený především těm, kdo neholdují většině klasických rumů, ale preferují jemnější a sladší chutě. A přesto si chtějí vychutnat třtinový destilát z těch nejlepších surovin.
Od začátku chtěl jít cestou malých šarží, aby mohl do receptury zahrnout i výrobní procesy, které jsou neproveditelné při masové produkci. Receptura staví na čistě přírodních surovinách nejvyšší kvality. Základem je melasa ze třtiny rostoucí na jihozápadě ostrova Mauricius, konkrétně v oblasti Black River.
Samotná destilace probíhá natřikrát a po ní následuje tříměsíční zrání v dubových sudech po červeném víně z Jihoafrické republiky. Poté přichází na řadu blendování, které trvá okolo dvou týdnů. Této fázi výroby je Jiří Ragan vždy osobně přítomen a přiváží některé nezbytné ingredience.