Přírodní produkt Recenze Purus Meda Chlamydil Extra 60 tbl.

Recenze Purus Meda Chlamydil Extra 60 tbl.

Purus Meda Chlamydil Extra je komplexní doplněk stravy, jehož složení bylo rozšířeno o extrakty z jihoamerických bylin. Cílem bylo zesílení očistné kúry. Přídavek extraktu z indické Bakopy úzkolisté má sloužit k podpoře kognitivních funkcí a duševního zdraví. Balení obsahuje 60 tablet.

Registrovaný uživatel25. srpna 2025

Velká úleva při kašli

Celkově působí velmi přirozeně a pozitivně

jarka.konecna2. března 2025

Účinný antioxidant.

Přínosný.

Petr Drož16. července 2024

S Chlanydylem extra mám velmi dobré zkušenosti. Používám jej jako alternativní přírodní náhradu antibiotik při lehčích infektech močových a dýchacích cest. Jeho nástup účinku je u mě velmi rychlý. Z hlediska obsahu účinných látek jej lze velmi dobře využít i ke snížení tělesné teploty namísto antipyretik.

Úplně nesouhlasím s tvrzením výrobce, že přípravek je k dlouhodobému užívání. Dle mého názoru při dlouhodobém užívání přípravek ztrácí účinnost.

vosatkova.jitka15. února 2024

Chlynydyl užívám poměrně krátkou dobu, cítím se dobře, tak snad se zlepší i výsledky z odběru krve.

Myslím, že výsledky zlepšení se dostavují

drahushankova5. února 2024

Výborné účinky!!

Vydrží dlouho, nemusím myslet ,že mi dochází.

mirkanetkov761. ledna 2024

Pomáhá na virová onemocněni od obyčejné chřipky až po boreliozu..

Je nutné dbát na to , aby přípravek neužíval ten, kdo nesnese acylpyrin a podobné přípravky.

Registrovaný uživatel6. září 2023

Po využivaní jedného balenia sa mój stav nezlepšil, naopak zhoršil..

Nepomohlo mi.

Chlamýdie sa zhoršili.

Registrovaný uživatel4. června 2023

Účinnosť perfektná. Spokojnosť.

Registrovaný uživatel2. června 2023

Jsem lékař a s Chlamydilem mám zkušenosti dobrých 25 let. Funguje !!! čím dál více lidí trpí chlamydiovou infekcí .

Funguje jako doplněk - tak proč ho nepoužívat !

Registrovaný uživatel18. ledna 2023

Velmi účinné mám již třetí balení, citim se lépe, klidnější, zlepšil se i spánek.....velká spokojenost

Registrovaný uživatel28. listopadu 2022

Koupila jsem si ho na doporučení, neberu ho dlouho ,ale je mi lépe tak snad ten pravý účinek léku se dostaví co nejrychleji

Eva Ž21. listopadu 2022

Musim rict, ze my dve s 8 letou dcerou jsme uzivaly priblizne 3 mesice a mely jsme priblizne pul roku pokoj. Pred tim se u dcery objevovala nizsi imunita a caste virove onemocneni jak hornich tak dolnich cest dychacich. Doktori uz nevedeli, co s nama. Nekolikkrat prodelan i covid. Po uzivani pm chlamydilu jsem se citela uplne v pohode. Dokonce jsem chytla i covid19 a rekonvalescence trvala opravdu o dost rychleji a bez atb. Nez v zime s atb. Dcerka zacina opet marodit a pomalu dochazi posledni balení. Urcite koupim dalsi. Opravdu doporucuji a navic ryze cesky produkt!!!

Cena v lekarne vyssi nez na internetu

Doporucene uzivani alespon 3-6 mesicu. Opravdu pomaha. Doporucuji!!!

Registrovaný uživatel21. května 2022

Kupuji už cca jeden rok. Jsem moc spokojená s PM Chlamydilem Extra pomáhá mi překonávat obtíže při nemoci - plicní chlamydie. Mohu jen doporučit.

Registrovaný uživatel16. května 2022

Na chlamidie výborný

Registrovaný uživatel27. dubna 2022

mám zkušenot dlouhodobou, je účinný, vrátil jsem se k němu po delší době

Registrovaný uživatel11. března 2022

Užívám na chlamydie + boreliozu a koinfekce 9mesicu 3x2 tbl, potíže mam minimalní, je velka pravděpodobnost že je to diky tomuto produktu. Chlamydil extra beru jako jediny dlouhodobě a vkuse

Občas se hůř polyká Zabere až po několika měsících

Registrovaný uživatel8. února 2022

Veľmi dobré dlhoročné skúsenosti,overený účinok na chlamýdie,ureaplazmy,mycoplasmy,borreliu,Candidu,....

Registrovaný uživatel24. ledna 2022

Produkt jsem zvolila, protože mám potvrzené chlamydie na plicích,což způsobuje dost urputný kašel a to několikrát do roka, proto zkouším tento výrobek, zda dojde aspoň k nějakému zlepšení, ale chce to asi delší dobu.

Registrovaný uživatel11. ledna 2022

Beru již druhý měsíc, zatím nepomohlo.

Registrovaný uživatel11. prosince 2021

přírodní produkt,dobré zkušenosti