Kartáč pro zvířata Recenze Purlov Hair Brus samočistící kartáč na psy a kočky

Recenze Purlov Hair Brus samočistící kartáč na psy a kočky

Kartáč je samočistící, díky pohodlnému tlačítku efektivně a rychle odstraňuje chloupky z jehel. Výrobek má ergonomickou a protiskluzovou rukojeť, která výrazně zvyšuje komfort při kartáčování. Kartáč je vhodný pro všechny typy srsti jakékoli délky, bez ohledu na plemeno, věk a velikost mazlíčka.

Registrovaný uživatel31. července 2023

Nic nevyčesává, možná pro dlouhou srst.

Třeba kdyby byly konce trochu zahnuté.

Registrovaný uživatel16. června 2023

Velmi praktický - citlivé a přitom velmi účinné použití při kartáčování našeho dlouhosrstého mainského mývalího kocoura. Po použití se kartáč rychle a snadno očistí od vyčesaného materiálu, což u obyčejných kartáčů je zdlouhavé a pracné. Je pevný, zdá se, že i dost odolný. Aplikace je i pro velmi senzitivní zvíře příjemná.

Nenašli jsme žádné negativum. Jsme velmi spokojeni.

Tento výrobek svými vlastnostmi i cenou je jednoznačně mezi nejlepšími na trhu, proto všem ostatním doporučujeme!

Registrovaný uživatel1. dubna 2023

Kočičky nejdou vůbec vyčesat..

Vyhozené peníze

Registrovaný uživatel16. února 2023

kočky línají kdykoli mi to dovolí

nadzvednutí plošinky by mělo být vyšší - chlupy samy neodskočí zvlášť, když je jich méně. Je třeba je vyhrabávat, a to je trochu otrava.

za tu cenu nelituji. Pokousaný je kartáč a ne já.