Krmivo pro psa Recenze Purina Pro Plan Dog Adult Small & Mini Light/Sterilised chicken 3 kg

Recenze Purina Pro Plan Dog Adult Small & Mini Light/Sterilised chicken 3 kg

Granule mají také upravený obsah bílkovin a tuků. Nižší podíl tuku podporuje hubnutí, úbytek tělesného tuku může dosáhnout až 60 % během 12 týdnů. Optimální hmotnost pak pomáhá udržet nejen každodenní vycházka, ale také vysoký obsah bílkovin a nízký podíl tuku. Toto promyšleně navržené krmivo pro psy snižuje namáhání srdce při procházce i odpočinku.

petr.hoda7. října 2025

Chutná

L.plosova2. října 2025

pejskům chutná přestože se jedná o dietní krmivo

neobjevili jsme

kvalitní krmení

Registrovaný uživatel3. ledna 2024

Krmivo pro malé psí plemeno se sklonem k přibírání na hmotnosti, zkušenost za necelý rok a zdá se, že funguje, pes je v pohodě.

japona13. prosince 2023

výběr z důvodu snížení váhy, denní krmení psa. Potěšil dárek - deka pro psa.

našemu psovi granule nechutnají, musíme ho nutit. Nedivím se mu, vůbec není cítit masem (tak, jako stejné granule Purina Proplan bez označení light), já z nich cítím jakoby šrot, který babička kdysi dávala prasatům:))

Pro mě vyhozené peníze, když polovinu pes nesežere a vyhodí se. Příště budu objednávat granule, které měl původní bez označení light a psa budu víc hlídat, aby nežral to co nemá.