Odrážedlo Recenze Puky Learner Bike Medium LR M

Recenze Puky Learner Bike Medium LR M

Odrážedlo LR M - výuku rovnováhy máte pod kontrolou! Dětské odrážedlo umožňuje dítěti rozvíjet dovednosti, které později využije při řízení kola. Hluboké vyklenutí rámu zajistí Vašim dětem bezpečný nástup i sestup z kola, později také jízdu s nožičkami na podestě mezi řídítky a sedadlem. Speciálně ergonomicky tvarované sedlo je i výškově nastavitelné, stejně tak jako řídítka. Odrážedlo je…

Registrovaný uživatel
Odborná recenze

Šmudlák dorostl do věku, kdy se začínal zajímat o všemožná vozítka a kola. Bylo tomu okolo 17 měsíců věku a já jsem přemýšlela, jaké odrážedlo mu pořídit a jak ho na něm naučit jezdit. Jako první jsem koupila (po příšerně dlouhých úvahách, ze kterých můj muž obracel oči v sloup) odrážedlo Lena. Když se na něm naučil, dostal Puky. Víte, proč právě Puky?

Více na
Registrovaný uživatel1. května 2022

Nejlepší odrážedlo na trhu. Kvalitní provedení a vydrží dlouho.

Varianta růžové
Registrovaný uživatel30. března 2022

Syn je z něj nadšený, je moc krásné

Protáčí se mu řidítka, syn jezdí věčně s otočenými na druhou stranu, ale zřejmě to nemá vliv na jízdu, jezdí zatím jen doma, tak doufám, že ani venku to nebude problém. Dost vysoká pořizovací cena

Varianta červené
Registrovaný uživatel27. srpna 2020

opravdu malé odrážedlo pro menší/drobnější děti

Varianta modré