Recenze Protexin Pro-Fibre pro psy a kočky 500 g

Recenze Protexin Pro-Fibre pro psy a kočky 500 g

Protexin Pro-Fibre je doplňkové krmivo ve formě chutných pelet, které je dostatečným zdrojem hrubé vlákniny a prospěšné mikroflóry osídlující zažívací trakt. Podporuje normální funkci tlustého střeva, která může být narušena právě nedostatkem vlákniny v dietě. Je speciálně vhodný při zánětech análních žláz, při poruchách motility žaludku nebo trávení po léčbě antibiotiky.

inusk1. ledna 2025

naše fenka měla dlouhodobě problémy s análními žlázkamičasto jsme byli u veterináře,vyčištění není příjemné a je bolestivé,produkt protexin pro fibre používáme zhruba měsíc,2x denně dle návodu,obtíže jsou minimální,skoro vymizely,mohu tedy jen doporučit!!!

Lenka3. května 2024

Vlákninu jsme pořídili na doporučení známých, po zkušenostech s jejich pejskem. Dáváme pejskovi denně dávku do večeře a přestal na procházkách konzumovat exkrementy jiných psů/zvířat. S análními žlázkami také žádný problém. Rozhodně doporučuji.

Jediné, co bych vytkla, je horší dostupnost produktu - v kamenných prodejnách není snad nikde a eshopy ho mají jen některé a jen občas. Nicméně vždy jsme ho po chvíli pátrání někde sehnali.

Registrovaný uživatel23. listopadu 2023

záněty análních žláz jsou díky pravidelnému užívání mého Aussies pryč :)

vyšší cena

Registrovaný uživatel22. ledna 2023

Zdá se, že pomáhá, trávení psa se upravilo. Nelze jednoznačně říci, jestli přípravkem nebo časem.