Zahradní gril Recenze Proteco 62.22-GK-55

Recenze Proteco 62.22-GK-55

Gril vyrobený z keramiky je správnou volbou pro venkovní přípravu pokrmů na dřevěném uhlí. Keramická vložka grilu má schopnost udržování vysoké teploty. Stěny přijímají teplo a rovnoměrně jej rozdělují po celém vnitřku. Pomocí víka spotřebuje keramický gril mnohem méně paliva než obyčejné grily.

zbrojar-puskar2. června 2025

kvalita odpovídá ceně, pohodlné používání, pasuje na něj i příslušenství jiných značek ve stejné velikosti. Po více jak roce používání na tomto grilu zvládám všechny druhy grilování, včetně uzení a pečení pizzy.

Varianta černý
josef.domluvil27. května 2024

Splnil očekávání, zpracování i funkčnost na výbornou

romankohout22. května 2024

těžký vezme si víc dřeva

Zatím nejlepší gril co jsme kdy měli, jsme nadšení

hana.adam8629. dubna 2024

Nejlepší cena, kvalita zpracování. Je to krásný, funkční doplněk, který vám bude každý závidět. Maso z něj chutná skvěle. Ideální pro lidi, kteří si s jídlem umí pohrát a potěšit jím ostatní.

Jednoznačně doporučuji.

Registrovaný uživatel27. dubna 2024

Velikost Cena

Podvozek je celkem nestabilní

milanjet8. dubna 2024

chuť jídla dizajn

žere dost dřeva

žere dost dříví, ale když se rozpálí tak je z toho super grilovačka a vypadá to hezky

radek23. března 2024

Kvalita, Keramika, nerez, úspora paliva, konstantní teplota,

Varianta černý
spalena10. února 2024

skvělé grilovací/pečící vlastnosti maso chutná luxusně po dřevě hezký vzhled

spálíte trochu víc dříví než grill rozpálíte

oproti násobně dražší konkurenci luxusní gril, chvilku trvá než ho rozpálíte, ale je pak je famózní. Doporučuju i pizza kámen ta pizza je z toho fakt super. Doporučuji

Registrovaný uživatel26. března 2023

griluje ,peče ,udí ,dělá to co má a dělá to dobře

dlouho trvá než se rozehřeje,ale zase dlouho vydrží hřát

Registrovaný uživatel12. října 2022

Zatím se učím a je to super.

Registrovaný uživatel30. června 2022

Je dostatečně velký pro 6 lidí. Dobře se zapaluje horkovzdušnou pistolí, rychle se rozhoří a vyhřeje. Pizza je z něj moc dobrá. V ceně byl látkový obal a pohrabáč. V této velikosti je jeden z nejlevnějších, všechno funguje.

Je potřeba dokoupit kleště pro manipulaci s roštem. Věžních by se špatně vydaval když je horký.

Skvělý gril, který stojí za ty peníze co jsem zaněj zaplatil. Moc se mi líbí.

Registrovaný uživatel27. dubna 2022

Mám za sebou jedno první grilování a vše se zdá být v nejlepším pořádku. Jsem spokojený.

Registrovaný uživatel25. dubna 2022

Velice příznivá cena, kvalitní výrobek, funguje skvěle a je zbytečné kupovat podobné grily dvakrat dražší.

Martin Navrátil18. listopadu 2021

V Makru bývá každé léto snad dva týdny v akci za cca 10 - 11 000 Kč, jen se nejmenuje Proteco ale Tarrington House, jedná se ale o stejný grill.Doporučím zrovna v Makru přibrat Gastro uhlí/brikety 10kg.

Počítejte s tím, že grill vydrží déle topit a udrží vyšší teplotu, ale oproti jiným grilům, musíte použít na začátku více uhlí/pelet (pokud je uhlí/pelety z běžného supermarketu tak výrazně více). Rošt na grilování je dost vysoko nad samotným uhlím. Pokud uhlí dáte málo, tak vám teplota nevyleze.