Přípravek na podporu paměti a spánku Recenze Prom-IN Sleep Help 60 cps.

Recenze Prom-IN Sleep Help 60 cps.

Sleep Help má mírně sedativní účinky a umožní vám usnout rychleji. Díky jedinečným složkám produktu v dostatečných dávkách dojde k optimalizaci produkce klíčových neurotransmiterů a tím se budete v noci méně často budit a ráno se probudíte svěží. Kozlík lékařský snižuje odbourávání GABA v mozku a přirozeně tak zvyšuje její koncentraci, čímž pomáhá ke kvalitnímu spánku.

mdvor2518. září 2025

Trochu mi to pomáhá, ale čekal jsem lepší účinek.

zlata27. srpna 2025

Pomáhají na lepší spanek

Cena je vyšší

jana.zz13. dubna 2025

vybráno dle informací u výrobku, zatím nemohu hodnotit, ještě jsem nepoužila, z tohoto důvodu dávám jen 3 hvězdičky

tomrusin21. listopadu 2024

Šlape skvěle

Registrovaný uživatel3. září 2024

Osvědčený bylinný základ, tady se asi nedá šlápnout vedle.

Tělo se nakonec přizpůsobí, takže nedoporučuji brát často. Při denním použití by balení stejně vydrželo jen na 15 dní, což nevychází dvakrát ekonomicky.

Přípravek, který na první pokus zafungoval až překvapivě dobře. Do půl jedné jsem se převaloval, pak si vzal doporučenou dávku a do 10-15 minut jsem o sobě nevěděl. Podruhé, možná už s přehnaným očekáváním, byl efekt znatelně slabší. Asi bych nedoporučoval užívat příliš často, aby si tělo nevytvořilo rezistenci. Občas se mi také ráno hůř vstávalo, byl jsem takový malátný, ale to je možná moje chyba, protože jsem přípravek užil moc pozdě. Každopádně můžu doporučit.

vanura.pet2. června 2024

jsem s tímto výrobkem velmi spokojen