Recenze Proficare Jemný šampon pro psy s kondicionérem 300 ml

Šampon Proficare s kondicionérem je určen pro pravidelnou péči o srst vašeho psa. Obsažený kondicionér a přísady přispívají ke zvláčnění a regeneraci srsti a umožňují její snadné rozčesávání. Díky jemnému složení nedráždí a nevysušuje jemnou pokožku. Po jeho použití je srst hebká a lesklá.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 7 recenzí pomocí Seznam AI

Šampon Proficare je podle recenzí velmi účinný při rozčesávání srsti a zabraňuje svědění pokožky. Uživatelé si chválí jeho příjemné vlastnosti a dlouhodobou spokojenost s produktem, což z něj činí vhodnou volbu pro péči o psy.

• Dobře rozčesává srst
  • Zanechává jemné chlupy
  • Zabraňuje svědění pokožky
  • Příjemný na použití
  • Dlouhodobá spokojenost s produktem
  • Zákazníci neuvedli žádná negativa.

zemkovamartina626. ledna 2026

Ještě jsme nepoužili. Teď, přes zimu, máme mycí rukavice. Je to fajn. Pejsek je čistý a není mokrý, takže nenastydne. Je to vhodná varianta. Máme velkého pejska, kterého jen tak nevezmeme a nedáme do vany. Má skoro 60 kg.

Nevím, ještě jsme nepoužili.

Celkový nákup byl super a jdu objednat granule.

DN30. prosince 2025

šampon je příjemný, splnil očekávání

Registrovaný uživatel17. prosince 2022

používám 1x za dva týdny, jsem velmi spokojena, srst lze dobře rozčesat

Registrovaný uživatel10. srpna 2022

Super dobrý .

Registrovaný uživatel12. března 2022

Vynikající šampon,po kterém má pejsek jemné chlupy a hlavně nesvědí ho pokožka jako u jiných šamponů. Používám už rok a jsem spokojená.

Tento šampon mohu jedině doporučit.

Registrovaný uživatel26. srpna 2021

Srst se rozcesava dobre.

Registrovaný uživatel18. června 2021

Po dlouhé době jsem sehnala šampon, po kterém pejska rozčešu, má krásnou srst a neškrábe se po vykoupání. Mohu jedině doporučit.

Nenašla jsem žádné.