j.sequensova
21. března 2025
Hodnocení: 100%
Chtěla jsem celozrnnou žitnou mouku. Peču žitný chleba jednou nebo dvakrát týdně. A je chutný.

| 5 | 32x | ||
| 4 | 2x | ||
| 3 | 2x | ||
| 2 | 0x | ||
| 1 | 0x |
Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.
Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.
Chtěla jsem celozrnnou žitnou mouku. Peču žitný chleba jednou nebo dvakrát týdně. A je chutný.
k přípravě žitného kvásku je dobrá
kvalitní mouka. lze používat k pečení tak jako hladkou mouku nebo v poměru např.půl na půl
podle mých zkušeností vyhovující kvalitní mouka
Vynikající, splňuje moje očekávání. používám k pečení domácího chleba
Přidávám do chleba - nejlepší mouka co jsem zatím vyzkoušel
Dobrá na domácí dalamánky...