nejlepší řasenka, jakou znám, řasy neslepuje, opravdu výrazný objem a prodloužení řas. Drží a přesto ji lze opatrně odstranit vlažnou vodou. Nemá chybu.
budu objednávat dál.

Řasenka je chválena za prodlužující efekt, odolnost a snadné odličování, ale opakují se výhrady k vysychání, tvaru kartáčku a lepení řas. Vhodnost pro konkrétní typ řas se liší, proto je důležité zvážit individuální potřeby.
budu objednávat dál.
Kvalitní bezkonkurenční řasenka Infinity
Spíše suchá, skoro vůbec nemaluje.
Za mě byla klamavá reklama od známe celebrity...Řasenka skoro vůbec nebarvila, natož aby udělala takový efekt. Zbytečné peníze...
je ťažke ju zmyt z rias aj napriek tomu videu, kefka je hranata uplne nevyhovujuca
ľutujem, že som to objednala
Krásné řasy
Ze začátku nic moc, ale dala jsem ji šanci a je super
Krásně prodlužuje řasy a vydrží celý den. Zatím nejlepší řasenka ze všech, co jsem kdy v životě zkusila.
nerozmazáva sa, robí krásne mihalnice počas celého dňa
Krásný řasy
Dobře se odličuje.Krásně řasy natočí. Nerozmazává se.
Hrůza, horší řasenku než tuto jsem ještě neměla. Nikdy více, vyhozené peníze
Kvalita, prostě super
Popravdě jsem si řasenku objednala,protože jsem viděla retenci od Nely Slovákové....a jako...ačkoliv moc na takové reklamy nejsem,měla jsem tento měsíc trochu lepší vyplatí a řekla jsem si,že stejně nějakou řasenku potřebuji...ty vado- tohle jsem nečekala. Řasenka se skvěle nanáší,má dokonalý štětec,řasy jsou již po prvním nánosu skvělé dlouhé (víc nánosů než jeden už ani nedávám) a nezmolkuje se,jak se mi to stávalo jinde. Já jsem naprosto v šoku a budí objednávat ještě i tu druhou,protože mě to vážně uchvátilo
Určitě koupím znovu a k tomu přikoupit i tu druhou řasenku na zvětšení objemu. Pro mě něco dokonalého
Krásne rozdelí a predlžuje riasy
Vše super. Hlavně se nedrolí a neobtiskuje.
Na odličování jsem si ze začátku nemohla zvyknout, ale je to o zvyku, už jsem si to osvojila a je to fajn.
Vydrží celý den , nejlepší co jsem poznala
Dobře se nanáší
Vinikající řasenka
Vydrží i plavání a fitko
Výborná masakra. Vyhovuje mi aj odstraňovanie. Bez rôznych ďalších prípravkov. Riasy ozaj predlžuje tak ako to sľubovala.
Zatiaľ som nenašla…
Treba si zvyknúť na iný pocit na riasach než pri bežných maskarach. Neviem to popísať ale je to iné.
Krásně dlouhé řasy, neobtiskavá se jak ostatní řasenky. Vydrží celý den.
Dobře se odličuje. Jinou řasenku už kupovat nebudu :)