Recenze Pocket Coffee Espresso 225 g

Balení obsahuje 18 ks individuálně zabalených čokoládových pralinek z mléčné a hořké čokolády s tekutou náplní espresso. Vychutnejte si s Pocket-Coffee italský okamžik, který oživí vaší náladu. Uvnitř pralinky se skrývá tekuté espresso vyrobené ze zrnek Miscela Arabica, které se svou silnou a chutnou chutí dokonale slučují s jemnou sladkostí čokolády. Takže po obědě, v práci nebo na cestách si…

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 7 recenzí pomocí Seznam AI

Bonboniéra Pocket Coffee Espresso je podle recenzí vysoce chválena pro svou výbornou kávovou chuť a povzbuzující efekt. Zákazníci ji považují za návykovou a doporučují ji pro milovníky kávy. Někteří však zmiňují, že by uvítali méně cukru v některých variantách. Dostupnost produktu se liší, ale při dostupnosti je hodnocena velmi pozitivně.

• Výborná kávová chuť
  • Jemná a vytříbená chuť
  • Povzbuzující efekt
  • Návykové a chutné
  • Doporučováno pro milovníky kávy
  • Není v prodeji v současné době
  • Za některé varianty by mohlo být méně cukru

Z.B.24. září 2025

Moc návykové,kupuji často,jsou výborný

Za mě by mohlo být méně cokru

Kupte a vyzkoušejte

davyb280318. září 2025

Již jsem si Ferrero Pocket Coffee kupovala a má vynikající chuť, takže jakmile bylo zboží skladem, hned jsem si objednala.

Doporučuji vyzkoušet, super chuť.

danielachmelova25. února 2025

Bohužel již nebylo na skladě, ale obchod mi ihned vrátil peníze zpět.

zdrazilovailona12. února 2025

nejlepší na světě

Registrovaný uživatel29. června 2023

Výborná káva

Není v prodeji v současné době

Registrovaný uživatel20. ledna 2021

Tyhle kávové bonbóny miluju, v létě se neprodávají, tak si musím dělat zásobu v zimě

Registrovaný uživatel9. srpna 2020

výborná kávová chuť