Splňuje to , o nabízí

Splňuje to , o nabízí
Vlasy po něm tolik nelítají
Zatím používám krátce, nemohu hodnotit... příjemně voní.
vůně, jemný, používám 2-3x týdně
objednávka poprvé, produkt se musí vyzkoušet, případně jiný, který sedne - příště si vyberu objednám u vás jiný šampon...
Věřila jsem v popisku, že obsahuje trochu kondicionéru, aby nezacuchával, ale není to znát.
mám velmi jemné a slabé vlasy, velmi mi je zacuchával, pocit v ruce jako plsť
věřím v kvalitu produktů vaší firmy, vyzkouším jiný šampon, přiobjednám ještě kondidonér, aby se vlasová struktura uzavřela
Dobrý den ve firmě Pleva.
Váš šampon používám klasicky. Jsem s ním moc spokojena, protože splňuje mé očekávání, nepění, je šetrný k vlasům, netvoří se mi ve vlasech žádné nepříjemné stroupky, jako dříve. Není parfémovaný a konečně i pocitově vnímám dotek přírody.
A miluji produkty od včeliček.
S produkty jsem moc spokojená, mé tělo mi dává najevo, že kosmetika Pleva ANO.
Skvělý pro jemné vlasy, jsou pevnější a dobře se upravují. Jsem moc spokojená.
super šampon -pochvala na jedničku.
Velmi příjemný šampon, vlasy jsou po umytí opravdu lesklé
Mohl by víc pěnit....
Klady rozhodně převažují !!!
Používám delší dobu. Krásné vlasy ....
Super šampon, skvěle a šetrně myje vlasy. Jsem spokojená.
Sampon s medem je prirodni produkt, neni prehnane penivy pridanim chemikalii. Je prijemne, ze po umyti neni potreba pouzivat balzam. Vlasy vypadaji ozivene a dobre se rozcesavaji.
Velice dobry sampon, prinasi pocit cistoty a svezesti.
Vlasy jsou krasne hebke, nekrepati
Brzy se po nem masti vlasy
voňavý, přírodní, oblíbila si celá rodina
uvítala bych ve větším balení
určitě doporučuji
Syn má šupiny ve vlasech a díky šampónu se mu krásně hojí. Mě se hodně lámou vlasy a pociťují mírné zlepšení
Nevidím žádný problém
Velmi jsem nadšená, že se někdo zabývá přírodní kosmetikou, protože med je zázrak
Opět na doporučení zkušeného včelaře, který Vaše produkty také používá.
Působí na mě hlavně přírodní vzhled i charakter šamponu během používání.
Šampon používám přibližně 2x týdně.
šampon nepění, jak je člověk zvyklý, ale není to na závadu
Jemný, vlasy jsou po něm jemné, ale pevné - nepoletují. Příště určitě objednám větší balení.
Méně pění než běžné šampony, je třeba si na to zvyknout a zbytečně nedávat víc šamponu než je třeba.