Kvalitní čisté kapky, používám na všechno. Nateklá dáseň, bradavička, zánět kolem nehtu, akné... cokoliv co se zdá zanícené.
Určitě by měl mít každý doma. Doporučuji.

Určitě by měl mít každý doma. Doporučuji.
Výborný produkt na moji problematickou pleť. Po týdnu je již vidět reakce.
Jsem spokojená, tak jako i s jinými produkty od vaší firmy.
zatím jsem nepoužila
Musím říct, že mě velmi potěšilo, jak si stále držíte vysokou kvalitu a osobní přístup
Díky kapkám manželova máma porazila rakovinu. Kařdý den ráno 10 kapek. Propilis zapozdří nežádoucí.
Vždy jsem kupovala propolisové spreje do krku. Ale tyto kapky jsou ještě silnější. V mnoha případech je to žádoucí
Zkusím a pak ohodnotím.
Jsem spokojená se všemi medovými produkty.
Kvalita
Velmi hojivé, zvlášť v kuchyni na drobné popáleniny.
Nutný produkt do naší lékárničky. Skvělé!
Léčivé na aktivní boláky od akné. Afty, oděrky. Jen pozor barví!! I keramické umyvadlo.
Neexistují.
Kapičky jsou must have v lékárničce. Mají široké spektrum využití... Já používám zevně na různé ranky, pomohly mi na dlouhodobě nehojící se boláky (zřejmě nějaký typ bradavic), při nachlazení jsem si je (mimo jiné i s kurkumou) kapala i do smoothie a do čaje. Dokonce jsem pár kapiček přidala i do nosního spreje s Vincentkou – pomáhá mi to s chronickou rýmou. Jinak miluji ústní sprej s propolisem (ten si stříkám i preventivně do krku a na madle).
Propolis je opravdu zázrak... Myslím, že kapičky a sprej do krku by měl mít po ruce v lékárničce každý. Určitě opět nakoupím.
Přírodní antibakteriální produkt
zatím jsem nepoužila. protože jsem to nepotřebovala Ale věřím v dobrý účinek
Vždy je mám v domácí lékárně.
Děkuji za tento produkt.