Produkt mám už po několikáté a všem nám moc chutná. Cena je dobrá, rychlost dodání také.

Já to měla jako dárek pro vnučku a ta se každé ráno první řítí k medu a dává si. Takže jsem to taky musela hned ochutnat a je to mooooc chutné:-)
super e shop
Skvělý produkty
výborný produkt, zdravé mlsání
určitě doporučuji
Zatím jsem nezkoušela.
Perfektní - používáme denně.
Kvalita, účinky
Vynikající, chutný a zdravý.
znám odjinud, vhodné jako zdravé mlsání nejen pro dospělé.
Výborný produkt
Koupila jsem víc, i jako dárky pro blízké.
Chutný, zdravý
Boží
prostě pochoutka :-)
Užívám krátce ,ale myslím,že ma na me pozitivní vliv
Budu uzivat hlavně kvůli snížení unavnosti
výborný med
zase objednám
Mám s ním velmi dobré zkušenosti již delší dobu. Když potřebuji posílit vyčerpaný organismus sáhnu po medu s pylem. O jeho blahodárných účincích vím již dvacet let. Protože jsem objevila na inter.stránkách vaši firmu objednávám si jej u vás. Dříve jsem ho kupovala převážně o vánocích na ván.trzích. Je dost včelařů, kteří si své tajemství chrání a TO JE ŠKODA. Na med jako takový nedám dopustit- Třeba každé ráno na lačno vypiji skleničku vlažné vody s kávovou lžičkou medu a citronu- Tak začínám svůj den
Neznám žádné !!!!!!!!!!!!!!!
Jen jsem si potvrdila vše co je o tomto produktu psáno !!!!!!!!!!!!
chutný a léčivý.
Vyborne chuťově a navic velice zdrave. Skoda jen ze nejde objednat vetsi baleni.
Uvitala bych vetsi baleni vyrobku.
jemný, skvělý
perfektní produkt