Krém se snadno vstřebává a má lehkou konzistenci
Vyhovuje mi

Krém je hodnocen jako jemný a šetrný k pokožce, s příjemnou texturou a vůní. Většina uživatelů oceňuje jeho schopnost vyhlazovat a zjemňovat pleť, ale někteří zmiňují problémy s vysušováním a alergickými reakcemi. Doporučuje se pro běžné použití, ale u citlivější pleti je vhodné vyzkoušet nejprve menší množství.
Krém se snadno vstřebává a má lehkou konzistenci
Vyhovuje mi
Příjemný, kvalitní krém, za mne velká spokojenost
Zpevnění pleti
Příjemný hydratují i krém.Mam citlivou pleť,ale tento krém super
Po prvním nanesení jsem zrudla,ale je to citlivou pleti a větší vrstvou krému.Dalsi aplikace už super.
Určitě bych doporučila
příjemně hydratuje
příjemně se roztírá
zatím používám krátce....ale těším se na výsledky na mé pleti
Vyhovuje mne
Mohu jen doporučit
příjemně voní, dobře se roztírá a rychle vstřebá do pokožky.
Zatím nevidím změny změny, ale používám krátce.
Perfektni, myslim, ze je to konecne to pravena plet
Viditelné zlepšení pleti
Skvělý krém, lehce se vstřebá, je jemný a příjemný. Splňuje, co slibuje.
Příjemný krém, používám opakovaně.
Používám teprve třetí den, takže nemohu posoudit, jinak textura i vstřebávání super
určitě vyzkouším i jiné kosmetické preparáty
Výborný, je jako pohlazení
Krásně se roztírá ,používám krém na noc.Mám citlivou pokožku,krém dobře snáším.Ráno je pleť vyživená.
Velice příjemný krém pro pleť 45+, dobře se vstřebává, jemná vůně. Vidím pozitivní rozdíl na mé pleti
krém se dobře vstřebává, zatím s ohledem na krátkost používání nemohu sdělit, zda došlo k omlazení pleti
Jemný a hezky voní