Velmi dobře se vstřebá do pokožky, příjemná svěží vůně. Pleť zůstává pěkně hydratovaná. Balení s pumpičkou mi vyhovuje.

Velmi prijemný na pleti, nelepí, dokonce matuje, vyzivuje velmi kvalitne, plet je po aplikaci jakoby vypolstrovaná
Uvítala bych vetsí balení
Velmi dobrý produkt , jsme velmi spokojena. Objednala jsem si jej jako alternativu k séru od Firmy Guerlaine a musím konstatovat, ze kvalitativne odpovídá a dokonce predcí tento produkt s mnohem vyssí cenou
Skvělý, nemá chybičku.
Tak toto je top okamžitý příjemný pocit pleti krásně se vstřebává nepotřebujete vůbec žádné zbytečné séra a krémy toto si poradí s pletí úplně samo jako jeden produkt
Hebký,příjemný
Zatím používám krátce
Velmi příjemné
Krátká doba vyzkoušení
Krásně napnutá a vyhlazená pokožka.
Můžu jenom doporučit.Objednám již po čtvrté .
Moc příjemný a účinný krém, praktická lahvička s pumpičkou. Moc doporučuji!
Krém je příjemný a dobře se vstřebává zatím mám jen krátce tak nemůžu hodnotit
Mohl by být krém trochu větší jinak žádné zápory nemám
Krásně se vstřebává, jemně voní
krásně se vstřebává do pokožky, má neutrální vůni a je mi na pokožce příjemná
Tento krém mám poprvé, používám na noc, je moc příjemný, jsem spokojená.
Krém se krásně vstřebává bez mastného filmu, chválím dávkovač s pumpičkou
pěkně se roztírá, na další hodnocení je ještě brzy
Koupeno jako vánoční dárek, o účinku a kvalitě nemám bližší informace
Po zkoušce na zápěstí jsem si aplikovala malé množství krému na tváře. Bohužel strašně pálil a došlo k červenání pokožky. Musela jsem si vzít prášek proti alergii.
Ostatní vaše produkty bez problémů.
Dobře se vstřebává a je příjemně jemný
Příjemný krém, dobře se vstřebává
Textura a vstřebávání krému pleti velmi svědčí.
Na účinky vypnuté a pružné pleti si musím ještě počkat.