Recenze Platinium Dámský paralyzér s LED svítilnou Angela M-500 černá

Nenápadný dámský paralyzér s vestavěnou LED svítilnou Vám posvítí na cestu a zároveň je skvělou pomůckou k sebeobraně. Dámský paralyzér se svítilnou můžete nosit neustále u sebe, díky své kompaktní velikosti se vejde do každé kabelky. Paralyzér má velice nenápadný vzhled malého flakónu na parfém. Výkon paralyzéru max.
Porovnat ceny 299 Kč

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 21 recenzí pomocí Seznam AI

Platinium Dámský paralyzér s LED svítilnou Angela M-500 má mezi zákazníky smíšené ohlasy. Zatímco někteří chválí jeho výkon, design a pocit bezpečí, jiní upozorňují na problémy s funkčností svítilny a paralyzéru. Pro spolehlivost je důležité dodržet správné nabíjení a zohlednit, že ovládání může být pro některé uživatele nepraktické.

• Malé a skladné provedení
  • Pěkný a nenápadný design
  • Dobrá svítivost LED svítilny
  • Poskytuje pocit bezpečí
  • Výkonný paralyzér s výrazným výbojem
  • U některých kusů nefunguje svítilna
  • Náboj paralyzéru u některých kusů funguje jen částečně
  • Tlačítko svítilny se musí držet, nelze zaaretovat
  • Knoflíky pro ovládání funkcí jsou blízko sebe
  • Vrchní zavírací díl nedrží na přístroji

misa.pitrova26. května 2026

Pecka, věřím že kdyby mi ten chlap na přechodu chtěl například sáhnout na majetek, jen by mi pěkně zatancoval, super pro holky do kabelky a do kapsy připraven k použití, má pecku ;)

Registrovaný uživatel12. května 2026

Je to k ničemu nulová účinnost Výrobek šel po asi třech pokusech do koše

ysmitalova28. listopadu 2025

Malé skladné provedení

Vrchní zavírací díl nedrží na přístroji

jibaloun12. srpna 2025

Malý a výkoný

dasaweiss22. března 2025

Velikost super do kapsy

profess2007. října 2024

dobrý výrobek za dobrou cenu

knoflíky pro ovládání obou fcí moc blízko u sebe-nebezpečí záměny

makulka.markytka3. března 2024

Svítilna nefunguje vůbec. A náboj paralyzéru funguje po nabití pouze z 1/3.

Za mě nedoporučuji. Objednala jsem 2 ks a oba mají stejné vady. Vyhozené peníze.

Registrovaný uživatel23. listopadu 2023

Perfektně svítí , paralyzér dělá randál, výboj , dá ránu , ale není to k ochrnutí ( zkusila jsem to na sobě , zatím nebylo potřeba na nikom jiném ) ....nosím ho stále u sebe i kvůli psíkům , hlavně těm cizím když se k nám řítí stačí zaprskat a psa to zarazí

Registrovaný uživatel18. října 2023

Pohodlý

Registrovaný uživatel15. září 2023

Paralyzér přišel v pořádku. Za mě maximální spokojenost

Registrovaný uživatel17. ledna 2023

kupovala jsemprotože běhám často potmě a bojím se paralyzér vypadá velice pěkně, nenápadně, ladně a žensky a nikoho nenapadne jeho obranná funkce používám když běhám po 20 hodině a je tma, mám pocit bezpečí

Registrovaný uživatel16. ledna 2023

Funguje dle specifik, vzhledem k funci plně doporučuji. Malý, elegantní, skladný a funkční

K nabíjení je nutno použít dodávanou nabíječku, která má vestavenou kontrolu stavu dobití baterie. V případě použití nabíječky k mobilu dojde ke zničení přístroje. Důvod kontrolní obvod dobití baterie je u telefonů vestavěn v baterii a u tohoto paralyzéru v nabíječce. Dnes již toto uspořádání je používáno jenom zřídka

Přístroj bez připomínek, funkce odpovídá popisovaným parametrům. Pozor na nabíjení vnitřní baterie- používat jenom dodávanou nabíječku, jiná může způsobit zničení přístroje a v horším případě požár, či zranění

Registrovaný uživatel17. prosince 2022

Velyce nenápadná věc pro ženy do kabelky máte 2v jednom SUPER

Jen možná jednou věc že se musí tlačítko svýtilny stále držet a nejde zaaretovat.

Registrovaný uživatel25. září 2022

Odpovídá představě dle reklamy.

Registrovaný uživatel9. září 2022

pěkná věcička na obranu i svícení ve tmě, nenápadná a lehká, cítím se nyní bezpečněji ale zatím jsem přímo nevyužila

Registrovaný uživatel16. května 2022

Příjemná cena a vzhled

Registrovaný uživatel7. února 2022

zatím jsem ho nemusela použít,ale svítilna dobrá

Registrovaný uživatel11. ledna 2022

svítilna nefunguje, paralyzér ano

budu reklamovat a žádat o výměnu za funkční.

Registrovaný uživatel2. ledna 2022

malý

koupila jsem 2 ks a oba jsem musela reklamovat. Svítilna se nedá používat, protože ta odešla u obou paralyzérů. V obchodě mně řekli, že to nemám používat jako svítilnu.

Registrovaný uživatel28. listopadu 2021

Vůbec nefungovaly