Super, krásně se vstřebává .
Je skvělé

Planthé Hyaluronové sérum omlazující je podle recenzí uživatelů produkt s dobrou vstřebatelností a hydratačními vlastnostmi. Většina zákazníků si pochvaluje jeho příjemnou texturu a vůni, která pokožku vypíná a vyhlazuje. Někteří uživatelé však zmiňují, že sérum u nich nezpůsobilo výrazné změny nebo způsobilo podráždění očí.
Super, krásně se vstřebává .
Je skvělé
Prijemna jednoducha aplikace, konzistence, nemastne, ucinne
Pouzivam jiz nekolik let misto nocniho kremu, velmi prijemne serum, snadna aplikace, nemastne, rychle vstrebatelne a ucinne
Dobře se vstřebává, je příjemné
Krásná pleť
Krásně se vstřebává
Kladně, spokojená.
Hodnotím ho velmi kladně, protože si ho moc pochvaluje moje žena. Je s ním velmi spokojená. Na její pleť působí moc dobře.
Manželka o žádných záporech nemluví.
Děkuji za Planthé
vše dle očekávání
Zatím dobrý
Pleť se rozjasnila a jemné vrásky se stratili
Je to dobrý kosmetický přípravek používám krátkou dobu a jsem spokojená
příjemný
Pouzivam již podruhé a jsou vidět výsledky, za mě spokojenost, děkuji
Neuškodí, nevylepší
Zvlhčuje a vypíná pleť
Na omytou pokožku obličeje nanáším nejprve sérum a potom pleťový krém
vrásky neodstraňuje
Bez tohoto séra už si nedovedu představit svou ranní rutinu. Sérum nelepí, krásně vsákne do pokožky. Kůže je krásně vypnutá a hydratovaná.
Hyaluronové sérum je skvělé pro moji pleť, používám denně.
Ještě nevím mám jako dárek
Nic jsem o produktu nevěděla, byl to pokus , zda je pravda, co se o tom píše.
Používám denně ráno a večer, ale dosud žádné změny jsem nepozorovala.
Čekám a stále čekám na nějaký zázrak, ale zázraky se již asi nedějí.
příjemné k pleti
výborně se roztírá
skvěle hydratuje
předchází vzniku vrásek
Sérum používám již roky, perfektně pečuje o mou suchou pleť, používám každé ráno pro hydrataci a proti vráskám. Řekla bych, že funguje. Kdo ví, jak bych vypadala, nebýt hyaluronového séra...