Rum Recenze Planteray Pineapple 40 % 0,7 l

Recenze Planteray Pineapple 40 % 0,7 l

Plantation Pineapple Rum je příjemně strukturovaný, velmi jemný rum s tóny ananasu, zralého banánu, citrusové kůry, hřebíčku, s lehce kouřovým závěrem. Je vytvořený infuzí a macerací odrůdy zralých ananasů Queen Victoria do Plantation Original Dark Rum. Macerace probíhá po dobu 3 měsíců, macerát se následně ještě jednou destiluje, čímž vznikne vynikající, velmi jemný a ne moc sladký, přírodně…

jirikeri19. března 2025

Hladký a kulatý rum Ananas tomu dává svěžest a trochu pikantnosti Skvělý do míchaček, ale i samotný

Ne vždy dostupný :-D

888pavel25. září 2024

vůně ananasu, dobrý rum

drsnější

p.volstat15. prosince 2023

Chuť ananasu je oprvdu cítit jen vzdáleně. Za mě super na bežné popijení

Kvalitní rumík za rozumnou cenu

Registrovaný uživatel20. června 2022

výborný poměr cena/kvalit - chuť

Čekal jsem že bude víc ananasový , že to bude takový sladký sirup, což není. Je to skvělý rum za dané peníze.

Registrovaný uživatel19. prosince 2021

Tento rum je stálicí - nakupuji pravidelně i jako dárek. Tropické ovoce - zde hlavně ananas - je této v kombinaci úžasné.

Koupil jsem před lety na doporučení (přímo pan majitel) a nelituji. Nelitují ani známí, kteří si ho zase koupili na moje doporučení. Není to rum extravagantní, ale je dostatečně originální.