Recenze Pioneer MVH-S120UBA

Svou oblíbenou hudbu si na cestách užijete s výtečnou kvalitou zvuku a dalšími funkcemi. Pioneer MVH-S120UBA je obvyklé, menší 1DIN autorádio přichystané k upevnění do standardního otvoru na palubní desce automobilu. Přední panel lze sejmout, tudíž ho nemusíte nechávat v nehlídaném autě. Do zvukové soustavy transportuje zvuk silným zesilovačem o výkonu 4× 50 W.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 9 recenzí pomocí Seznam AI

Autorádio má kvalitní zvuk a dobré podsvícení, ale má konstrukční nedostatky jako přehřívající se chladič a nepraktické umístění anténní zdířky. Pro uživatele, kteří hledají jednoduché zapojení a přehrávání z USB, může být vhodnou volbou, ale pro náročnější poslech nebo specifické potřeby je třeba zvážit i jiné modely.

• Dobré podsvícení
  • Kvalitní zvuk s dobrými basy
  • Citlivý tuner
  • Oddělitelný přední panel
  • Jednoduchá montáž a zapojení
  • Malý chladič zesilovače se přehřívá
  • Nepřehrává z SD karet
  • Menu není česky
  • Zdířka pro anténní vstup na opačné straně
  • Špatné ladění stanic při pohybu vozidla

Registrovaný uživatel8. července 2022

Několik

Registrovaný uživatel8. ledna 2022

Krásně, čistě hraje. Spokojenost

Registrovaný uživatel21. října 2021

Nebylo na sklade,tudis nedoslo.

Registrovaný uživatel25. září 2021

cervene podsviceni,jednoduche ovladani pouzivano denne

s nedostatky jsem se zatim nesetkal

opravdu doporucuji

Registrovaný uživatel9. července 2021

Možná tak to že se dá vybrat z více variant podsvícení. A ještě váha.Je lehké.

1.Radio absolutně nedolaďuje když se auto pohybuje takže na 3 až 4 km dobré pak prostě chrčák. 2.Při vypnutí a vytažení klíče ze zapalování prostě musíte rádio vypnout jelikož samo se nevypne. 3.Kvalita naladění stanic nic moc.Ale to může být více faktory jako třeba anténa nebo vedení k anténě.

Čekal jsem že Pioneer s takovým hodnocením co má bude o hromadu lepší.

Varianta oranžové
Registrovaný uživatel18. května 2021

Dobré značkové autorádio za slušnou cenu. Celkem dobrý zvuk (záleží i na použitých reproduktorech). Přehrává z USB. Jednoduchá montáž a zapojení. Dobře čitelný display. Přehledné menu a snadné nastavení. Oddělitelný přední panel. Citlivý tuner.

Nepřehrává z SD karet. Malý chladič zesilovače se dost zahřívá, lepší by byl žebrovaný a opatřený teplovodivou pastou, která není ani na stávajícím. Menu není česky. Zdířka pro anténní vstup je na opačné straně, než je obvyklé - krátký kabel od antény v autě bylo nutné nastavit prodlužovacím mezikusem.

Autorádio jsem si pořizoval do staršího auta, a až na pár maličkostí splnilo moje očekávání. Za mě můžu doporučit.

Registrovaný uživatel7. dubna 2021

Velmi kvalitní autorádio hraje skvěle

Registrovaný uživatel26. března 2021

cena slušná kvalita mám ho v traktoru a je to ok.

Registrovaný uživatel6. ledna 2021

Hraje jak má Dobré podsvícení Dobré basy Cena Za 2 měsíce žádný problém