Několik

Několik
Krásně, čistě hraje. Spokojenost
Nebylo na sklade,tudis nedoslo.
cervene podsviceni,jednoduche ovladani
pouzivano denne
s nedostatky jsem se zatim nesetkal
opravdu doporucuji
Možná tak to že se dá vybrat z více variant podsvícení.
A ještě váha.Je lehké.
1.Radio absolutně nedolaďuje když se auto pohybuje takže na 3 až 4 km dobré pak prostě chrčák.
2.Při vypnutí a vytažení klíče ze zapalování prostě musíte rádio vypnout jelikož samo se nevypne.
3.Kvalita naladění stanic nic moc.Ale to může být více faktory jako třeba anténa nebo vedení k anténě.
Čekal jsem že Pioneer s takovým hodnocením co má bude o hromadu lepší.
Dobré značkové autorádio za slušnou cenu. Celkem dobrý zvuk (záleží i na použitých reproduktorech). Přehrává z USB. Jednoduchá montáž a zapojení. Dobře čitelný display. Přehledné menu a snadné nastavení. Oddělitelný přední panel. Citlivý tuner.
Nepřehrává z SD karet. Malý chladič zesilovače se dost zahřívá, lepší by byl žebrovaný a opatřený teplovodivou pastou, která není ani na stávajícím. Menu není česky. Zdířka pro anténní vstup je na opačné straně, než je obvyklé - krátký kabel od antény v autě bylo nutné nastavit prodlužovacím mezikusem.
Autorádio jsem si pořizoval do staršího auta, a až na pár maličkostí splnilo moje očekávání. Za mě můžu doporučit.
Velmi kvalitní autorádio hraje skvěle
cena slušná kvalita mám ho v traktoru a je to ok.
Hraje jak má
Dobré podsvícení