Spacák Recenze Pinguin Topas pravý modrý 195 cm

Recenze Pinguin Topas pravý modrý 195 cm

Univerzální třísezónní syntetický spacák Topas s limitní teplotou –7 °C od osvědčeného českého outdoorového výrobce Pinguin. Lehký třísezónní spací pytel z kvalitního syntetického materiálu BHB Micro v dvouvrstvé šindelové konstrukci. Spacák je sbalitelný do přijatelných rozměrů a vhodný pro turisty, trampy a cestovatele od jara do podzimu.

Registrovaný uživatel18. října 2022

Váha, velikost po sbalení, cena.

Registrovaný uživatel22. srpna 2022

fakt se mi líbí provedení plastova krytka na zip proti zadrhávání a 195 při mé výšce 183 mi přijde, že mi i dobře sedne a necítí se v něm nějak scvrkle

je fakt velký, teda větší než jsem čekal ale když srovnám s ostatními, se tváří, že nejsou o nic menší kompresní vak od výrobce má špatné provedení, lépe dokoupit od konkurenční značky s popruhy které obepínají celý vak

uvidím jak na podzim, a v zimě, pokud bude příležitost jen batoh budu muset vzít asi větši, pač komprese pomůže, ale zase ne tolik, není úplně stlačitelný jako předchozí co jsem měl

Registrovaný uživatel9. února 2021

Teplý.

Trochu vyšší hmotnost.

dusanse28. července 2020

Je naozaj dostatočne teplý, malý a ľahký. Súčasne dosť priestranný aj pre objemnejšiu postavu.

Treba si dávať pozor pri zaťahovaná zisu, lebo má tendeciu sa zasekávať o látku. Ale nieje to nič katastrofálne uvolniť sa dá ľahko.

Registrovaný uživatel18. srpna 2019

Lehký dobře šitý spacák s dobrým poměrem váhy/ hřejivosti a ceny. Moc příjemná látka- dobře se v něm spí. Hezké barvy

Koupil bych ho znovu...