Spacák Recenze Pinguin Topas L šedý

Recenze Pinguin Topas L šedý

Třísezónní anatomicky tvarovaný spací pytel Pinguin Topas má jednu z nejkvalitnějších tepelně izolačních náplní na trhu – nekonečné duté vlákno BHB Micro, které má výborný loft. Nabízí výborný poměr teploty a hmotnosti. Je vhodný pro pěší turistiku a cestování od jara do podzimu. Hmotnost 1,550 kg.

lacounek5. prosince 2024

Nevizkoušeno

Registrovaný uživatel23. září 2022

dal se propojit s jiným spacákem hmotnost kolem 1,5kg

bylo kolem +0 a byla mi v něm docela zima dost se zadrhává zip větší objem

Registrovaný uživatel14. prosince 2020

Příjemný materiál, plastový kryt na zipu, budu dojem poctivého zpracování. Nebyla mi v něm zima ani okolo nuly.

Kompresní vak moc nefunguje, třetí popruh nejde použít, protože se prosmyka očkem. Z toho důvodu nejde spacák moc zmenšit.

Příjemně lehký a malý spacák, vypadá že dlouho vydrží. Vypadá poctivě udělaný a cena je rozumná. Penguin považuji za dobrou značku a tento spacák me v tom zatím jen utvrzuje.

Registrovaný uživatel23. srpna 2019

Je lehký, skladný. Zatím jsme byli v celkem teplém počasí, takže neumím ohodnotit jeho vhodnost do chladu.