Spacák Recenze Pinguin Micra L modrý

Recenze Pinguin Micra L modrý

Pinguin Micra je spací pytel jednovrstvé konstrukce pro široké použití při nenáročné turistice v přírodě a cykloturistice. Spacák je vyroben z kvalitního vlákna Polarguard 3D. Jeho hlavní výhodou je nízká hmotnost a malé rozměry. Konstrukce je z dvouvrstvé termoizolace.

Jiří25. října 2025

Skvělé zpracování

Michal25. května 2025

splnil co v popisu slíbil

Registrovaný uživatel6. prosince 2023

Vyzkoušen zatím doma, zda se teplý. Kompresní obal dobrý. Bál jsem se , po recenzích od ostatních uživatelů, že do něj půjde špatně nasoukat zpět, ale šlo to dobře.

Registrovaný uživatel2. října 2022

Lehkost, skladnost

Registrovaný uživatel25. září 2021

Příjemný materiál, lehký, teplý, pohodlný, splnil očekávání.

stoper0321. července 2020

velmi malý, dostatečně teplý, ideální na cesty

nosalmat19. června 2020

Teplý Skladný Hezký Pohodlný

Registrovaný uživatel22. srpna 2019

- skutečně malé rozměry sbaleného spacáku - velmi příjemný - teplotní kompfort výborný, dle popisu Celkově ohromná spokojenost

Registrovaný uživatel2. října 2018

Mám hodně spacáků,(letní,cyklo,jarní,třísezonní),ale tenhle kousek mě brutálně překvapil. Věděl jsem, ž BHB,kterým je spacák plněn,je špička na trhu,ale tohle jsem nečekal.Minulý týden v Českém ráji-Duocamp,pod stanem,v noci cca 8 stupňů,já spodní prádlo a funkční tričko a mě bylo v noci regulerní vedro.Ne příjemně,ne teplo,ale VEDRO.To jsem ve spacáku dlouho nezažil.Jsem si jistý,že udávané parametry souhlasí a běžný chlapík se při 2-3 stupních vyspinká do růžova .Šířka spacáku je také velmi komfortní. V mém cyklo spacáku se v noci otočím a spacák jde se mnou.Tenhle Tučňák sedí na karimatce jak přibitý, a to i díky použitému mega příjemnému vnitřnímu materiálu.Skvělý kompresní obal,velmi snadná sbalitelnost,úžasný,téměř okamžitý loft po rozbalení. Doporučuji, za posledních deset let nejlepší spacák,co jsem pořídil. DOPORUČUJI STOKRÁT :-)