Levný produkt. Super poměr cena/výkon
Přišlo malinko později, než jsem si představoval

Levný produkt. Super poměr cena/výkon
Přišlo malinko později, než jsem si představoval
Hodně se zasmějeme.
Některá slova jsou příliš těžká - hlavně jiné slovní druhy, jak podstatná jména.
Výborná hra.
Výborná hra, baví celou rodinu a hrajeme i u známých na návštěvě. Rozhodně doporučuji!
Hra plná smíchu
zábavná hra pro celou rodinu u které zažíváme spoustu legrace
Super hra
Byť jsme se ni těšili, na nove pojmy a pravidla, bohužel nemůžu posoudit. Obdrzel jsem verzi 1,kterou už máme. Nejedna se o omyl, ale o klasicky podvod, který se na webu, obzvlášť u obchodu Bambule, už dávno probírá. Neřeším, holt jsem si měl recenze vyhledat dříve.
Zábava
Super hra pro celou rodinu.
Vynikající hra, super zábava pro vícečlennou skupinu lidí.
Některé výrazy nejdou ztvárnit pantomimou, ale vždy se dá vzít náhradní kartička.
zábavná hra pro více osob . zasměje se u této hry
Perfektní hra pro celou rodinu.
Zábavná hra pro celou rodinu.
Hra,kterou si oblíbila celá rodina i přátelé
Super hra
- skvela party hra
- dobre provedeni hernich materialu
- dobra volba slov na kartach
Zábava
vynikající hra, hrajeme s rodinou každý týden doporučuji všem
Zábavná hra na dlhé večery pre dospelých a staršie deti.
U toho se nikdy nudit nebudete
Prostě Aktivity.