Recenze Philips OneBlade QP2630/30

Holení a zastřihování vousů a chloupků na těle bude snazší s Philips OneBlade QP2630/30. Kvality holícího strojku jsou obohaceny o zastřihovací hřeben, který sníží kontakt břitu s pokožkou a zabrání tak podráždění i při holení těla. Klíčové vlastnosti - zastřihuje, tvaruje a holí - 1 břit na obličej a 1 na tělo - 5 nástavců na různou délku zastřižení - voděodolný - dlouhá výdrž baterie Holicí…

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 120 recenzí pomocí Seznam AI

Philips OneBlade QP2630/30 je univerzální holicí strojek s dlouhou výdrží baterie a příjemným ovládáním, který dobře holí i špatně dostupná místa. Vhodný je pro citlivou pokožku a běžné holení, ale neoholí úplně do hladka. Někteří uživatelé zmiňují rychlé tupení břitů a nedostatečný výkon při holení delších vousů.

• Dobře holí i špatně dostupná místa
  • Dlouhá výdrž baterie
  • Vhodný pro citlivou pokožku
  • Univerzální použití na tělo i vousy
  • Příjemné držení a manipulace
  • Neoholí úplně do hladka
  • Břity se rychle tupí
  • Nástavce velikostí nemusí vyhovovat každému
  • Chybí praktické přepravní pouzdro
  • Nízký výkon při holení delších vousů

Luky Šlichta5. června 2025

Dobře se drží má proti skluzovi potah

Břit se stupý už během prvního holení takže za mě tento strojek je k ničemu

Strojek který je prostě k vyhození zbytečně vyhozené peníze

Míra U30. srpna 2024

Strojek má nízký výkon, při holení tahá za vousy a místo holení musíte vícekrát přejet

Vyhozené peníze

František Svoboda10. ledna 2024

Krumpl od světoznámé značky..

Jebka první kategorie..možná by mohl dobře sloužit jako vibrátor..

marie.sikorova21. prosince 2023

Dávám pod stromeček, teprve se uvidí :-)

Registrovaný uživatel6. prosince 2023

Zatím nevím, je to dárek

ales.zizlavsky6. prosince 2023

Malý výkonný bez šňůr

tomas cernik28. září 2023

lehký, dlouhá výdrž baterie

břity se ztupí během jednoho holení, jedno místo musím několikrát přejíždět aby to oholilo a to i u nově koupených břitů, za mě vělké zklamání ...

Registrovaný uživatel14. srpna 2023

v balení není nějaké praktické přepravní pouzdro na produkt

Registrovaný uživatel26. března 2023

Holící strojek je lehký do ruky. Má šikovné rozměry.

Registrovaný uživatel26. února 2023

Ergonomický tvar Skvělá výdrž baterie Super holení

Registrovaný uživatel18. února 2023

S výrobkem jsem spokojen.

Milan Perina11. ledna 2023

Rychlé nabíjení

Neholí dle představ

Registrovaný uživatel9. ledna 2023

Koupila jsem jako dárek pro přítele, který si ho přál. Výrobek má velmi dobré hodnocení a s tím musím jen souhlasit. Funguje, jak má, je výkonný a díky různým typům nástavců máte široké pole působnosti. :-) Přítel používá jak na tělo, tak na zastřihávání vlasů a je velmi spokojený. Můžeme jen doporučit!

Registrovaný uživatel8. ledna 2023

Nefungující

Registrovaný uživatel6. ledna 2023

Holi to

Registrovaný uživatel5. ledna 2023

Perfektni zastřihovač

Registrovaný uživatel5. ledna 2023

- lehký a pohodlný do ruky - snadno se čistí (za sucha i za mokra) - bezpečný (téměř se s ním nedá pořezat) - celkově snadná manipulace (výměna břitů, nástavců, apod.)

- díky bezpečnosti břitu není možné dosáhnout na tváři hladkého oholení, vždy zbyde drobné, ale viditelné strniště. S klasickým holicím strojkem dosáhnete lepšího oholení. - osobně bych uvítal ještě alespoň jeden vetší nástavec, protože jsem zjistil že 5mm je pro mě málo (ale to je spíše osobní zjištění než zápor)

Ne zcela levný přístroj s ne zcela levnými náhradními díly, ale dobře zpracovaný, funkční a pokud člověk chápe že není vše 100% jako z reklamy a stačí mu to, tak je to za mě dobrá volba. Důležité je si rozmyslet na co a jakým způsobem chcete strojek používat. Podle to může být více či méně vhodný. Nebylo to úplně do detailu to co jsem chtěl a potřeboval, takže jsem byl v první chvíli trochu zklamán, ale teď je to O.K. 4* dávám z těchto důvodů (má drobná zklamání) která by se mohla opakovat i u dalších zákazníků (5* dávám pouze ke zboží které je bez výhrady top)

Registrovaný uživatel29. prosince 2022

Skvělý! Doporučuji všemi deseti!

Registrovaný uživatel21. prosince 2022

Jemný, přesný a netahá

Stefan Barna17. prosince 2022

Jako zastrihavac fousu a vlasů to je dobrý.

K holicimu strojku to má hodně daleko. Do hladká to neholi. Děla mikro strniste.

Není to holicí strojek.