Multifunkční hrnec Recenze PHILCO PHSC5600

Recenze PHILCO PHSC5600

Pomalý hrnec Philco PHSC5600 je ideální kuchyňský společník k přípravě potravin pomalým vařením. Ve velké nepřilnavé nádobě o objemu 5,6 l připravíte jídlo až pro 6 osob. Vybrat si můžete z 11 programů např. pomalé vaření, vaření v páře, sous-vide, dušení, smažení, soté, rýže, jogurt či fondue, nebo nastavit teplotu od 20 °C do 220 °C a délku úpravy v manuálním nastavení.

Registrovaný uživatel14. srpna 2022

Výborné a šťavnaté maso

Krátká šňůra do elektriky.

Registrovaný uživatel12. února 2022

Malý objem varné nádoby

Registrovaný uživatel29. září 2021

Dostatečný výkon, velký objem nádoby a dobré zpracování

Registrovaný uživatel29. května 2021

První jsem reklamoval, a druhej sice ještě mám, ale některé funkce nedělaj co maj, takže už nikdy.

Registrovaný uživatel6. května 2021

nevím o žádných záporech

Registrovaný uživatel21. dubna 2021

Mám vyzkoušeno pomalé vaření v troubě, proto jsem zakoupil pomalý hrnec. Produkt jsem zakoupil na základě reklamy (tvářící se jako recenze) na internetu. Hrnec jsem zatím použil pouze 3 x. Pečení kachny při nízkých teplotách je lepší v troubě. Dušená masa jsou bez problému. Trouba umožňuje větší rozsah změn teploty např. v závěru vaření. Pomalý hrnec zase není potřeba prakticky vůbec hlídat. Musím to ještě vyzkoušet a vypilovat. Doporučuji zvolit vhodnou velikost hrnce, který má být zaplněn alespoň do 1/2 objemu. Uvedený hrnec je spíše pro větší rodinu.

Omezená možnost změny teploty v průběhu vaření. Produkt v podstatě splnil moje očekávání. Recenze na internetu dělá pravděpodobně někdo, kdo v hrnci nikdy nevařil. Což je ale obecným problémem toho způsobu reklamy. Zásadní nedostatky produktu nevidím. Rozhodovat bude životnost povrchové úpravy vnitřní nádoby.

Na zodpovědné hodnocení je zatím brzy,