Recenze Philco PHHM 6325

Ruční šlehač s bohatým příslušenstvím z kolekce Urban rozšíří vaši kuchyňskou výbavu o dalšího kvalitního pomocníka pro různé potřeby. Kromě šlehání krémů, míchání litých těst a hnětení jej snadno díky tlačítku pro rychlé vyjmutí příslušenství změníte na ponorný mixér nebo sekáček. Rychlost je možno zvolit jednu z 5 plus Pulse k okamžitému dosažení maximální rychlosti. Tento ruční mixér je…

Jake Make3. července 2026

silný motor a spousta příslušenství snadná výměna nástavců hodí se na přípravu pečení i vaření

Ruční šlehač Philco používám mnohem častěji, než jsem původně myslel. Dobře vyšlehá krém, zvládne i těsto a díky mixovací noze nebo sekáčku se hodí i na rychlou přípravu omáček, pomazánek a zeleniny. Pět rychlostí mi stačí na běžné vaření a Pulse režim se hodí.

Jana Plachá14. března 2023

šlehač, sekáček, ponorný mixér v jednom lehký hodně výkonný tichý luxusní vzhled

Koupila jsem si k narozeninám, abych si ušetřila práci. Můj starý ruční šlehač už byl slabí a potřebovala jsem silnější, který zváldne i těsto. S mixérem jsem naprosto spokojená, už jsem s mixérem šlehala krém, zkoušela jsem zadělávat těsto a mixér to utáhnul. Používám ponorný mixér na omáčky. Myslela jsem, že nevyužiju všechno příslušenství, ale používám každý týden. Mám raději spotřebiče bez displeje, proto mi vyhovuje tento.

Registrovaný uživatel12. ledna 2021

zatim jsem mixer nepouzival

Registrovaný uživatel12. prosince 2020

Rychlé a snadné používání.

Bezva pomocník.