Přírodní produkt Recenze Pfizer Imedeen Prime Renewal 120 tbl.

Recenze Pfizer Imedeen Prime Renewal 120 tbl.

Imedeen Prime Renewal je doplněk stravy vytvořený pro specifické potřeby pokožky žen po menopauze. Hormonálním úbytkem se z pokožky vytrácí kolagenová vlákna, která tvoří podpůrný systém vnější vrstvy pokožky a pokožka tak ztrácí sílu, pružnost a pevnost. Imedeen Prime Renewal napomáhá zlepšit právě pevnost, strukturu a vzhled pokožky zejména v obličeji, na rukách v dekoltu žen a brání tak…

Registrovaný uživatel4. června 2024

Zlepšuje pleť

Pravidelné užívání je dobré

Iva Bechyňová22. března 2024

Viditelný efekt.. při pravidelném používání a zároveň “viditelný efekt”, pokud se s užíváním přestane!! Máme na výběr: buď “krmit prasátko” a produkt pořídit, či zahodit zrcátko!!

Registrovaný uživatel10. prosince 2023

Zlepšuje stav pokožky. Nutno ale používat dlouhodobě

Vyšší cena

Registrovaný uživatel22. února 2023

super kvalitní dobré dávkování

Registrovaný uživatel13. července 2022

žádná pozitivní změna pleti asi nad 60 let již nepomáhá

Registrovaný uživatel23. února 2022

Viditelně zlepšuje pokožku

Registrovaný uživatel17. ledna 2022

Viditelně funguje, a to i na mně, přesto, že je mi 70(!) a jsem silná kuřačka! Jiný produkt neznám ani nehledám. Po prve jsem ho zkusila někdy v 55ti asi 2x za rok. Pak namátkou, když se mi zdálo, že nevypadám OK. Reakce je téměř okamžitá. Pleť obličeje se vypne, změní se i výraz. Pod stromeček jsem ho nadělila dceři (47) a neteři (59).

O žádných záporech nevím.

Chtěla bych vědět, zda a kdy udělat pauzu. Zda má jeho užívání vliv na užívání léku na vysoký tlak a ředění krve (Stacyl)

Registrovaný uživatel7. ledna 2021

Doporučuji, užívám pravidelně, léta.

Registrovaný uživatel31. ledna 2020

Užívám dlouhodobě a funguje.

Vyšší cena.