Recenze PetBuddy Sáčky na exkrementy kompostovatelné zelené 8x 15 ks

Sáčky na exkrementy jsou navrženy s ohledem na ekologickou udržitelnost a praktické využití. Vyrobené z kukuřičného škrobu, jsou 100 % kompostovatelné a šetrné k životnímu prostředí. Jejich biologicky rozložitelný obal zajišťuje minimální dopad na přírodu a nulovou uhlíkovou stopu. Každý sáček má rozměr 22,5 × 33 cm, což umožňuje pohodlné použití pro psy všech velikostí.

mafaczek29. srpna 2026

Vždy po ruce.

Špatně se otevírají.

Registrovaný uživatel26. srpna 2026

Velikost, materiál

Nejlepší sáčky, co jsme vyzkoušeli. A ještě bio eko všechno :-D

Registrovaný uživatel4. srpna 2026

Sacky jsou v prijemnem malem baleni. Recyklovatelne a velmi jemne na dotek.

Vubec nejdou odlepit od sebe, trva nez mohu sacek vubec otevrit, spatne se hleda, kde je do nej vstup.

Prijemne sacky ve skladne velikosti s horsim pristupem do nich. Mozna je to tak u vsech druhu sacku, zkusim zakoupit i jine pro porovnani.

hello.minialine25. června 2026

vyrobené z kukuřičného škrobu – je příjemné používat je jako alternativu k plastovým sáčkům pevné a spolehlivé, za několik let používání se nám ani jeden sáček neprotrhl praktické použití s dispenzorem na sáčky

kupujeme je opakovaně a jsme s nimi velmi spokojeni